Mindszent

Átadták a Mindszent – Szegvár közti felújított útszakaszt

A Településfejlesztési Operatív Program keretében, bruttó 686 millió forintból újult meg a 4521-es jelű Szentes-Mindszent-Hódmezővásárhely összekötő út mintegy 4,4 kilométeres szakasza. A Mindszent-Szegvár közti részt csütörtökön adták át.

Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője az átadón elmondta, hogy Szegvár és Mindszent között hatalmas forgalom van, és a régi út már rendkívül rossz minőségű volt. A felújítással Mindszent hatékonyabban tud bekapcsolódni az országos forgalomba, könnyebben megközelíthetőek a főbb útvonalak. Kifejtette, hogy térségben sok utat újítottak már fel, és jelenleg is vannak útépítések folyamatban. „Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a térségünkben minél több utat tudjunk kijavítani, így a vállalkozásoknak is könnyebb munkát tudunk biztosítani. Kívánom azt, hogy sokszor találkozzunk ilyen útátadáson, és balesetmentes közlekedést mindenkinek!” – fogalmazott a képviselő.

A felújítás részeként a kivitelező gondoskodott a meglévő burkolat profilmarásáról, a szükséges helyeken a teljes pályaszerkezet cseréjéről, ezt követően kiegyenlítő réteg majd a teljes felületen aszfalt kopóréteg és új padka épült. Sor került a KRESZ táblák cseréjére és új tartós burkolati jelek festésére.

Zsótér Károly, Mindszent polgármestere megköszönte mindenki munkáját, aki hozzájárult ahhoz, hogy a várost immáron Szegvár felől is kiváló minőségű aszfaltrétegen lehet megközelíteni.

„Mikor polgármester lettem, a településünkre való ki- és bejutás igen nehézkes volt. Ez a mai napra teljesen megváltozott. Vásárhely és Szentes felől lehet eljutni közúton Mindszentre, és immáron minden irányból jó minőségű úton lehet megközelíteni a települést. Látszik az a tudatos fejlesztés, tervezés, mit képviselő úr és az közút végez.  Ezért nagy köszönet jár!” – mondta el a polgármester.

A város első embere hozzátette, hogy a belterületi utak is folyamatosan megújulnak, több ütemben egyre több utca kap új aszfaltréteget.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor

Belharcok a mindszenti baloldalon

Szabó Viktor

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor

Mindszenten is nagyot mentek a békepárti jobboldal jelöltjei

Szabó Viktor

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Szabó Viktor