Mindszent Sport

Európa-bajnokságra utazott a mindszenti Ugrai Panna

A Hód Úszó SE kiválósága már a helyszínen várja a kezdést, mi pedig vehetjük a popcornt, hiszen startol az U23-as EB Dublinban!

2023-ban a medencés sportok történetében először a 23 éven aluliak is Európa-bajnoki érmekért küzdhetnek Dublinban, ahova a Hód Úszó SE sportolója, Ugrai Panna is elutazott. Panna edzője, Máté Hunor nélkül vágott neki a viadalnak, aki itthon izgul érte. „Pannának egyedül kell megoldania a kihívásokat, önállóan kell cselekednie. Fontos, hogy a versenyhelyzetekből jól jöjjön ki, és hasznos tapasztalatokat sajátítson el. Ez egy fontos mérföldkő a fejlődésében, így bízom benne, hogy javítani fog az időeredményein. Örülnék, ha az egyéni számaiban döntőbe jutna, és ott a lehető legjobbat úszná” – mondta el gondolatai Panna trénere, aki hozzátette, hogy tanítványa kitartása és elkötelezettsége kimagasló, így szinte biztos a pozitív EB-szereplésben.

„A felkészülés hosszú és kitartó munkát igényelt és úgy gondolom, hogy sikerült a lehető legjobb formába kerülnöm. Az elmúlt hónapokban kemény edzésekkel készültem a versenyre. Köszönöm Dr. Sós Csabának is, aki bizalmat szavazott nekem a versenyre!” – kezdte nyilatkozatát Panna.

A kiváló vásárhelyi úszó úgy érzi, az EB-n való részvétel egyfajta elismerés az eddigi munkájáért. Óriási lehetőséget rejteget számára ez a verseny, hiszen – ahogy Hunor is említette – rengeteget lehet tanulni a nemzetközi vetélytársaktól. Pannának van egy nagy álma az eredményeket illetően, azonban a saját magának kitűzött célt nem árulta el előre.

Panna arról is beszélt, hogy milyen érzés egyedül, családja, edzője nélkül utazni. Elárulta, hogy a családtól kapott plüssök vele tartanak Dublinba, így a távolság ellenére is ott lesznek vele a szerettei. „Szeretném megköszönni minden támogatómnak, aki bármilyen formába hozzájárult ahhoz, hogy ezen a versenyen ott lehessek és a legjobb teljesítményt tudjam nyújtani” – zárta sorait Panna.

A LEN U23-as Európa-bajnokság augusztus 11-én rajtol, és 13-án ér véget. Pannáért 200 m gyorson, 100 m háton és 100 m gyorson szoríthatunk, és az eredményeit természetesen mi is nyomon követjük, és minden úszásáról beszámolunk!

Hajrá Panna, hajrá magyarok! 



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Ezen a hétvégén sem pihentek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

Mindszenten is nagyot mentek a békepárti jobboldal jelöltjei

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor