Vélemény

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Olvasónk, „Buci Maci” az alábbi gondolatokkal ragadott klaviatúrát. Írását változtatás nélkül közöljük.

Megy a TV, hogy zaj legyen. Egyszer hallom, hogy Texas kormányzója és vezetése a Mexicóval határos szakaszán a folyón és szárazföldön építi a kerítést és megerősíti a határt az állam lakosainak védelmébe. Folyik a vita Texas állam és az USA között. Párhuzamot vonok Magyarország és az EU között. New York város vezetése korrigálta korábbi kijelentését, hogy városuk mindenkit befogad, most kijelentette, hogy közel 90.000 bevándorló után városuk megtelt. Hogy van ez?

Eszembe jutott, hogy az Unió államai miképp küzdöttek, amikor mi is beléptünk és azért nyekeregtek, hogy elvesszük az őslakosok munkáját. Most megy a púder, hogy a munkaerőhiányt az illegális migráció oldja majd meg. Na most mi van? A háború menekültjei (tényleges), amikor megszűnt a háborús helyzet a már beilleszkedet és ténylegesen dolgozó, hozzáértő szakembereket hazaküldték, de az illegálisok ellátását IMF hitelből fedezik, amit mi fogunk kifizetni és csak a segélyt veszik fel.

Dolgozni és tanulni nem óhajtanak. Régebben problémát okoztak az egyetemeken “tanuló” arab és afrikai diákok, csak a menzán töltötték az időt és évekig kapták a német állam támogatását, de nem jártak be előadásokra és évekig töltötték el az idejüket sok esetben a lányokat zaklatva.

Előkerestem két régi RD (Reader’s Digest) cikket. Az egyik “Az iszlám dermesztő északi szele” címet viseli. Alcíme: Svédországban sok muzulmán bevándorló nem illeszkedett be- és nem is akar. Bergsjon városka (Göteborgtól 8 km-re) esetét taglalja, ahol az új lakók régi hazájukból hozzák párjaikat és családegyesítés címén tízesével veszik magukhoz az arab és török országokból a “családtagokat”. Mauricio Rojas írta. Ha a bevándorlók aránya eléri a népesség 20%-át, elkezdődik a lakosság tömeges elvándorlása. Nálunk sem ismeretlen. (2006 július).

A másik cikk “A becsület áldozatai” arról szól, hogy nyugat Európában, ahol nagyobb bevándorló közösség található elterjedt az úgynevezett becsület-bűncselekmény. Az adott országban, annak törvényei vonatkoznak a bűncselekmény elkövetőire, de őket az ősi szabályok irányítják. A hagyományaik és évezredes szokásaik alapján történnek ezek az események, de náluk másképp ítélik meg ezeket a cselekedeteiket. A cikk szerint (RD 2011 05 havi) az ET (Europa Tanács) 2009-ben egy “tekintélyes” különbizottsága kijelentette, hogy az elmúlt húsz évben ezek a bűncselekmények egyre nőnek.

Angela Merkel kancellár előző évben kijelentette (2010), hogy az ország multikultúrális társadalmat építő szándéka “teljes kudarcot” vallott. Ezek után mindent másképp mondott. Kit mi befolyásol?

Buci Maci

Ha TE is láttál valami érdekeset, bosszantót, király dolgot, szépet, írd meg nekünk a szerkesztoseg@cs3.hu-ra, vagy Facebook üzenetben!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Ceglédi Zoltán – Embert ölni

Szabó Viktor

Nagy István: sikeres volt az agrárpetíció, az Országgyűlés törvényben tiltotta meg a földadó kivetését

Szabó Viktor

K. Feri: a bukott baloldal hergel az orvosokkal, de megint hazudnak

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a legfontosabb elérni a fegyverszünetet és békét teremteni

Szabó Viktor

A pofátlanság netovábbja! Jet-skivel irtották a kérészeket Csongrádnál

Szabó Viktor

Olvasónk: Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább