Tömörkény

Gondatlan emberölés miatt indított eljárást a rendőrség a tömörkényi tragédia ügyében

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, halott gyermeket találtak egy tömörkényi ház udvarán kedden, a rendőrség gondatlan emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Bár a rendőrség hivatalos közleménye nem tért ki a tragédia körülményeire, sajtóértesülések szerint nem szándékos emberölés okozhatta a mindössze egyéves gyermek halálát, hanem az udvaron lévő kutyalánc.

Az RTL Híradó úgy tudja, hogy egy egyéves tömörkényi kisfiú testére a kutyák lánca csavarodhatott rá kedd délután. A kisfiú édesanyja már a gyermek élettelen testét találta meg az udvar végén. A rendőrség gondatlan emberölés miatt nyomoz.

A rendőröket értesítették, hogy halott kisfiút találtak a ház udvarán. Az egyik németjuhász lánca tekeredett köré, az okozhatta a halálát a Híradó szerint. Azt is elárulták, hogy a csukott ajtónál aludt, azonban a kisfiú valahogy kijutott a szobából és kiment a kutyákhoz. A traktoros apát munka közben, egy másik településen érték utol a rendőrök.

A fiatal házaspár csak nemrég költözött abba a tömörkényi családi házba, ahol a tragédia történt. Az RTL Híradó beszélt az apával, aki nyilatkozni nem akart, de elmondta:

“Nem ez volt az első eset, hogy az anya nem figyelt a kicsire. Szerinte a felesége otthon többnyire az ágyban fekve a telefonját nyomogatta, és olyankor megszűnt számára a világ.”

A férfi szerint a kutyák nem bántották a kisfiút. A férfi édesanyja elmondta, a nő azzal állított be hozzá, hogy a gyerek az udvaron fekszik, és nem lélegzik. Ő hívta a mentőket és próbálta újraéleszteni a kisfiút, amíg az anya a szobában volt. A rendőrség gondatlan emberölés miatt indított eljárást.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szörnyű tragédia: egy gyerek holttestét találták meg Tömörkényen – Frisstíve!

Szabó Viktor

Bánfi Ildikó kisléptékű infrastruktúra fejlesztése

tk_arpad

Kétszáz négyzetméteren égett az avar Tömörkényen

tk_arpad

Lángolt a tarló Tömörkénynél

cs3_admin

Közlekedésbiztonsági nap nem csak gyerekeknek

cs3_admin

Személyautó és motoros ütközött Tömörkényen

cs3_admin

Csanytelekre és Tömörkényre már megérkeztek az első gólyák

cs3_admin

Jogosítvány nélkül vezetett, fának csapódott Tömörkényen

cs3_admin

Gyilkosság történhetett Tömörkényen, ezt mondják az ott lakók

cs3_admin