Vélemény

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Olvasónk arról fejtette ki véleményét, hogy a kormány azt szeretné elérni, hogy a transzneműek ne vehessék igényben a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Írását alább olvashatjátok.

“Örömmel hallgattam a híreket, hogy megváltoztatják a nők korkedvezményes nyugdíjának szabályait, hogy a transzneműek ne tudják kihasználni ezt a lehetőséget, mert nincs kedvük dolgozni. A Kormány még soha nem reagált semmire ilyen gyorsan. Végre! A korkedvezmény alapból arról szólt, hogy a nők családtámogató és fenntartó, irányító szerepét hivatott kompenzálni, értékelni. Ez egy nőből lett férfi esetében nem valósul meg.

A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon. A Veszprémi Törvényszék a minap hozott határozatában zöld utat adott egy transznemű nőnek, hogy igénybe vehesse a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Úgy látszik nekik a zavarkeltés a céljuk és sokan újjonganak ennek.

A Veszprémi Törvényszék döntésének hátterét is vizsgálni kéne. Kik, miért, hogyan akarják befolyásolni a világot és egyre több abberrált ötlettel állnak elő. A törvényeinkben a helyére kéne tenni, hogy a születési név és születési nem ne kerüljön törlésre. Ez maradjon “VELESZÜLETETT”. Ezeket is pontosítani kell, hogy a helyére kerüljenek.

Sajnos az inkorrekt is korrekt, csak kicsit másképp. Mindenhol ott vannak.”


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Ceglédi Zoltán – Embert ölni

Szabó Viktor

Nagy István: sikeres volt az agrárpetíció, az Országgyűlés törvényben tiltotta meg a földadó kivetését

Szabó Viktor

K. Feri: a bukott baloldal hergel az orvosokkal, de megint hazudnak

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a legfontosabb elérni a fegyverszünetet és békét teremteni

Szabó Viktor

A pofátlanság netovábbja! Jet-skivel irtották a kérészeket Csongrádnál

Szabó Viktor

Olvasónk: Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább