Vélemény

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Olvasónk arról fejtette ki véleményét, hogy a kormány azt szeretné elérni, hogy a transzneműek ne vehessék igényben a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Írását alább olvashatjátok.

“Örömmel hallgattam a híreket, hogy megváltoztatják a nők korkedvezményes nyugdíjának szabályait, hogy a transzneműek ne tudják kihasználni ezt a lehetőséget, mert nincs kedvük dolgozni. A Kormány még soha nem reagált semmire ilyen gyorsan. Végre! A korkedvezmény alapból arról szólt, hogy a nők családtámogató és fenntartó, irányító szerepét hivatott kompenzálni, értékelni. Ez egy nőből lett férfi esetében nem valósul meg.

A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon. A Veszprémi Törvényszék a minap hozott határozatában zöld utat adott egy transznemű nőnek, hogy igénybe vehesse a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Úgy látszik nekik a zavarkeltés a céljuk és sokan újjonganak ennek.

A Veszprémi Törvényszék döntésének hátterét is vizsgálni kéne. Kik, miért, hogyan akarják befolyásolni a világot és egyre több abberrált ötlettel állnak elő. A törvényeinkben a helyére kéne tenni, hogy a születési név és születési nem ne kerüljön törlésre. Ez maradjon “VELESZÜLETETT”. Ezeket is pontosítani kell, hogy a helyére kerüljenek.

Sajnos az inkorrekt is korrekt, csak kicsit másképp. Mindenhol ott vannak.”- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Újhelyi István: Orbántól valóban érdemi politikai teljesítmény, hogy tető alá hozta a létszámát tekintve harmadik legerősebb EP-frakciót

Szabó Viktor

Deák Dániel: Pánikba estek a balliberális oldalon

Szabó Viktor

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor