Vélemény

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Olvasónk arról fejtette ki véleményét, hogy a kormány azt szeretné elérni, hogy a transzneműek ne vehessék igényben a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Írását alább olvashatjátok.

“Örömmel hallgattam a híreket, hogy megváltoztatják a nők korkedvezményes nyugdíjának szabályait, hogy a transzneműek ne tudják kihasználni ezt a lehetőséget, mert nincs kedvük dolgozni. A Kormány még soha nem reagált semmire ilyen gyorsan. Végre! A korkedvezmény alapból arról szólt, hogy a nők családtámogató és fenntartó, irányító szerepét hivatott kompenzálni, értékelni. Ez egy nőből lett férfi esetében nem valósul meg.

A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon. A Veszprémi Törvényszék a minap hozott határozatában zöld utat adott egy transznemű nőnek, hogy igénybe vehesse a nőknek járó nyugdíjkorkedvezményt. Úgy látszik nekik a zavarkeltés a céljuk és sokan újjonganak ennek.

A Veszprémi Törvényszék döntésének hátterét is vizsgálni kéne. Kik, miért, hogyan akarják befolyásolni a világot és egyre több abberrált ötlettel állnak elő. A törvényeinkben a helyére kéne tenni, hogy a születési név és születési nem ne kerüljön törlésre. Ez maradjon “VELESZÜLETETT”. Ezeket is pontosítani kell, hogy a helyére kerüljenek.

Sajnos az inkorrekt is korrekt, csak kicsit másképp. Mindenhol ott vannak.”- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

András: Elfogyott a levegő a polgármester körül

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább