Szentes

Cs3.hu EXKLUZÍV: remek hírek a szentesi szülészetről! + VIDEÓ!

Exkluzív interjút készítettünk Farkas Sándorral, térségünk országgyűlési képviselőjével, aki pozitívan látja a szentesi kórház jövőjét.

Mint ismert, július elsejétől a szentesi Csongrád-Csanád Megyei Dr. Bugyi István Kórház a Szegedi Tudományegyetemhez került, és a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ (SZTE SZAKK) részeként működik tovább. Az egészségügyi intézmények működtetése az integrációval a lehető legoptimálisabbá válik, az adminisztrációs terhek csökkennek, a beszerzések kedvezőbb feltételekkel zajlanak majd.

A témában megkerestük Szentes országgyűlési képviselőjét, Farkas Sándort, aki pozitív változásról biztosította a lakosokat. Elmondta, hogy meg fog erősödni a kórház egészségügyi ellátása. Sajnos az utóbbi időszakban orvoshiánnyal küzdött az intézmény, és például a szülészet kb. fél éve „nem működött”.

„Ez is meg fog oldódni, hónapokon belül!” – közölte az örömteli hírt Farkas Sándor, aki hozzátette, hogy teljes átszervezés zajlik a kórházban. Ennek köszönhetően megfelelő lesz az orvoslétszám, így az eddig működő osztályok továbbra is ellátják majd a betegeket.

„A szakmai munka Szentesen továbbra is biztonságban fog folytatódni” – zárta sorait a képviselő.

Borítókép: illusztráció


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A színvonalas neurológiai ellátás biztosított Szentesen is

Szabó Viktor

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább