Mindszent

Elstartolt a XVIII. Mindszenti Napok!

Péntek délután hivatalosan is megkezdődött Mindszent egyik legfontosabb rendezvénye, a Mindszenti Napok.

A 3 napos dzsemborira minden olyan települést meghívnak, aminek nevében szerepel a „Mindszent” szó. Az egybegyűlteket Mindszent Város polgármestere, Zsótér Károly köszöntötte, aki megköszönte mindazok támogatását, akik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény. Kiemelte, hogy a helyi vállalkozók önzetlensége, az önkéntesek munkája és a szervezők profizmusa mind hozzájárult ahhoz, hogy minden mindszenti együtt tud ünnepelte. Megjegyezte továbbá, hogy térségünk országgyűlési képviselője, Farkas Sándor is hatalmas köszönetet érdemel, hiszen nagyban hozzájárult a sikeres rendezvényhez.

Az ünnepélyes megnyitó részeként Zsótér Károly polgármester és Zsótér Gábor alpolgármester átadták a “Mindszent Sportjáért” kitüntetéseket, majd a települések képviselői szalagot tűztek fel a Mindszentek Fájára, amit a színpadon a csíkszentmindszenti “Fürgölő” Néptáncegyüttes műsora követett.

Az ünnepség végén a “Lovak és lóerők” felvonulását lehetett megtekinteni, akik egyenesen a Lovaspályára hajtottak, ahol folytatódott a műsor. Elsőként bemutatkoztak a vendégtelepülések népdalkörei, néptáncosai, akiket a nap sztárfellépője, Kovács Nóri énekesnő követett a színpadon. Este pedig a Black Five zenekar, valamint DJ. Dj. Khal-Man szórakoztatta a nagyérdeműt.

A Mindszenti Napok szombaton is folytatódik, és fellép például Kefir a V-Techből, és a pöttyös labdákat is dobálni fogja Dévényi Tibi bácsi.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

100 millióból lett az ország egyik legjobb partja a Mindszenti Szabadstrand

Szabó Viktor

Történelmet írt a mindszenti Ugrai Panna és a csongrádi születésű edzője!

Szabó Viktor

Átadták a Mindszent – Szegvár közti felújított útszakaszt

Szabó Viktor

Európa-bajnokságra utazott a mindszenti Ugrai Panna

Szabó Viktor

Imádják Mindszentet a táborozók

Szabó Viktor

Mindszent ingyenesen használható napernyőkkel várja a fürdőzőket

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a kormány célja a vidéki úthálózat minőségének a javítása

Szabó Viktor

Le a kalappal! 10 zsák szemetet szedtek össze a Tiszából Mindszentnél

Szabó Viktor

Válogatott színekben utazik Európa-bajnokságra a mindszenti úszó

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább