Mindszent

Elstartolt a XVIII. Mindszenti Napok!

Péntek délután hivatalosan is megkezdődött Mindszent egyik legfontosabb rendezvénye, a Mindszenti Napok.

A 3 napos dzsemborira minden olyan települést meghívnak, aminek nevében szerepel a „Mindszent” szó. Az egybegyűlteket Mindszent Város polgármestere, Zsótér Károly köszöntötte, aki megköszönte mindazok támogatását, akik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény. Kiemelte, hogy a helyi vállalkozók önzetlensége, az önkéntesek munkája és a szervezők profizmusa mind hozzájárult ahhoz, hogy minden mindszenti együtt tud ünnepelte. Megjegyezte továbbá, hogy térségünk országgyűlési képviselője, Farkas Sándor is hatalmas köszönetet érdemel, hiszen nagyban hozzájárult a sikeres rendezvényhez.

Az ünnepélyes megnyitó részeként Zsótér Károly polgármester és Zsótér Gábor alpolgármester átadták a “Mindszent Sportjáért” kitüntetéseket, majd a települések képviselői szalagot tűztek fel a Mindszentek Fájára, amit a színpadon a csíkszentmindszenti “Fürgölő” Néptáncegyüttes műsora követett.

Az ünnepség végén a “Lovak és lóerők” felvonulását lehetett megtekinteni, akik egyenesen a Lovaspályára hajtottak, ahol folytatódott a műsor. Elsőként bemutatkoztak a vendégtelepülések népdalkörei, néptáncosai, akiket a nap sztárfellépője, Kovács Nóri énekesnő követett a színpadon. Este pedig a Black Five zenekar, valamint DJ. Dj. Khal-Man szórakoztatta a nagyérdeműt.

A Mindszenti Napok szombaton is folytatódik, és fellép például Kefir a V-Techből, és a pöttyös labdákat is dobálni fogja Dévényi Tibi bácsi.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor

Mindszenten is nagyot mentek a békepárti jobboldal jelöltjei

Szabó Viktor

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Mindszentre érkezik a Csík zenekar

Szabó Viktor