Felgyő

Lőporos volt a levegő a pedagógus napon Felgyőn

Nem mindennapi meglepetésben volt részük a felgyői pedagógusoknak! Igazi “ne próbáld ki otthon” napot tartottak!

Felgyőn a születések száma az elmúlt években egyre nagyobb mértékben növekszik. Ennek is köszönhető, hogy a település óvodájában és az iskolában illetve a májusban megnyílt bölcsődésben is egyaránt kielégítő a gyermekek létszáma.

Az sem véletlen, hogy Horváth Lajos Felgyő polgármestere, kiemelt figyelmet fordít a nevelő-oktató intézményeire és a gyerekekre.  Az idei pedagógusnap alkalmából az óvoda, a bölcsőde és az iskola dolgozóinak nem mindennapi meglepetésben volt részük. Abban még semmi különleges sincs, hogy a napokban meghívást kaptak a pedagógusok a Jerring Lőtér klubházába egy ünnepi ebédre, hiszen most volt rá megfelelő alkalom. Mindenki nagy örömmel fogadta az invitálást, hiszen évek óta nem volt ilyen lehetőség, hogy a kollektíva teljes létszámban együtt legyen és az ne a munkáról szóljon.

Az már kissé furcsább volt, hogy a találkozó elején a köszöntés után egy kisebb sétára invitálta a polgármester a dolgozókat, majd bemutatta a lőtér tulajdonosát, a világ-és Európa- bajnok koronglövészt, Jéri Tamást.

Az 50 hektáron elhelyezkedő, tölgyfákkal övezett terület csodálatos látványt nyújt. 120 pályán 30 korongdobó gép található, ezeknek egyikéből, összesen két darab létezik a világon. A tóparti séta igazi felüdülés egy ilyen környezetben, de ne térjünk el a tárgytól, hiszen hamar felocsúdhattak a jelenlévők, mert az oktatókat, oktatók üdvözölték fegyverrel a kezükben. Erre igazán senki sem számított, meglepetés volt a javából. Mindenki lehetőséget kapott, hogy ezt a valóban csodálatos sportágat kipróbálja, és egyben tanúságot tegyen arról, amit a gyerekek sokszor hallanak: „láttam ám”!

Most lehetett igazán kinyitnia a szemét mindenkinek, hiszen a korongok egymás után repültek, és ember legyen a talpán, aki ezeket minden felkészültség nélkül eltalálja. Pontosan kell követni a korong útját, és megfelelő időben meghúzni a ravaszt. Ennek ellenére volt találat szép számmal, és nem csoda, hogy az ebédhez is motiváltan, sikerélményekkel gazdagodva ültek le Felgyő pedagógusai és az intézmények dolgozói.

Az ötlet abszolút egyedi a megvalósítás is kiváló volt, és egy igazán szép gesztus, ami örök emlék és élmény marad.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Húsvéti meglepetés Felgyőn

Szabó Viktor

A csongrádi zsaruk elől nincs menekvés: felgyői tolvajt fogtak az egyenruhások

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Itt az ideje egy újabb összefogásnak! Segítsünk a felgyői Anasztáziának!

Szabó Viktor

Elhagyatott épületben ütött ki tűz Felgyőn

Szabó Viktor

A legaranyosabb maci látogatja térségünk óvodáit

Szabó Viktor

Nótaszótól volt hangos Felgyő

Szabó Viktor

Egymilliót lőttek a Jerringen

Szabó Viktor

Exkluzív interjú az év lótenyésztőjével, a felgyői Kacziba Pállal

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: csongrádi lovasember lett az év tenyésztője

Szabó Viktor