Szentes

Meleget bírod?! 39 fokot mért olvasónk Szentesen

Durva napunk van: napközben az eddigi nyár legmelegebb óráit éljük át, este pedig akár piros riasztás is lehet brutál viharok miatt.

Irigykedünk azokra, akik valamelyik strandon töltik ezeket az órákat, és például a hűsítő Tisza vizében próbálják átvészelni ezt a kánikulát. Sajnos azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy volt ideje lemenni a strandra. A cs3.hu Család egyik tagja, Ádám, például ma is dolgozik, és még klíma sincs az irodába.

Küldött is egy fotót nekünk, ami nem kevesebbet, mint 39C fokot mutat. Leírni is sok… Kitartást Ádám, hamarosan vége ennek a nagy melegnek!

Úton van már a „felmentő sereg”, bár nem tudjuk melyik lesz a jobb, ez a meleg, vagy ami közelít felénk. Horvátországban ugyanis már berobbant a légkör, és az Időkép infói szerint az európai viharjelző központ (ESTOFEX) a legmagasabb, 3-as fokozatba sorolta a délnyugati tájakat Horvátország északi, és Szlovénia keleti részével együtt. Ezen a területen akár 5 centit meghaladó jégeső, 120-140 km/h-s széllökések és heves felhőszakadás kísérheti a zivatarokat.

Szentes, Csongrád és Kistelek környékén jelenleg magas középhőmérséklet, felhőszakadás és zivatar esélye miatt is másodfokú, azaz narancssárga riasztás van életben, de az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet arra, hogy a legmagasabb fokú zivatarriasztás kiadása is indokolt lehet.

Köszi a fotót, Ádám!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor