Szentes

Meleget bírod?! 39 fokot mért olvasónk Szentesen

Durva napunk van: napközben az eddigi nyár legmelegebb óráit éljük át, este pedig akár piros riasztás is lehet brutál viharok miatt.

Irigykedünk azokra, akik valamelyik strandon töltik ezeket az órákat, és például a hűsítő Tisza vizében próbálják átvészelni ezt a kánikulát. Sajnos azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy volt ideje lemenni a strandra. A cs3.hu Család egyik tagja, Ádám, például ma is dolgozik, és még klíma sincs az irodába.

Küldött is egy fotót nekünk, ami nem kevesebbet, mint 39C fokot mutat. Leírni is sok… Kitartást Ádám, hamarosan vége ennek a nagy melegnek!

Úton van már a „felmentő sereg”, bár nem tudjuk melyik lesz a jobb, ez a meleg, vagy ami közelít felénk. Horvátországban ugyanis már berobbant a légkör, és az Időkép infói szerint az európai viharjelző központ (ESTOFEX) a legmagasabb, 3-as fokozatba sorolta a délnyugati tájakat Horvátország északi, és Szlovénia keleti részével együtt. Ezen a területen akár 5 centit meghaladó jégeső, 120-140 km/h-s széllökések és heves felhőszakadás kísérheti a zivatarokat.

Szentes, Csongrád és Kistelek környékén jelenleg magas középhőmérséklet, felhőszakadás és zivatar esélye miatt is másodfokú, azaz narancssárga riasztás van életben, de az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet arra, hogy a legmagasabb fokú zivatarriasztás kiadása is indokolt lehet.

Köszi a fotót, Ádám!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor

Elapadt a Tisza Szentesen

Szabó Viktor

Felborult egy autó Szentesen – teljes útzár!

Szabó Viktor

Családi napot tartottak a szentesi HMG-ben

Szabó Viktor

Szijjártó Péter Szentesen: Az nem helyes, nem megy, hogy a nemzet sportvárosa sportcsarnok nélkül maradjon!

Szabó Viktor