Szentes

Meleget bírod?! 39 fokot mért olvasónk Szentesen

Durva napunk van: napközben az eddigi nyár legmelegebb óráit éljük át, este pedig akár piros riasztás is lehet brutál viharok miatt.

Irigykedünk azokra, akik valamelyik strandon töltik ezeket az órákat, és például a hűsítő Tisza vizében próbálják átvészelni ezt a kánikulát. Sajnos azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy volt ideje lemenni a strandra. A cs3.hu Család egyik tagja, Ádám, például ma is dolgozik, és még klíma sincs az irodába.

Küldött is egy fotót nekünk, ami nem kevesebbet, mint 39C fokot mutat. Leírni is sok… Kitartást Ádám, hamarosan vége ennek a nagy melegnek!

Úton van már a „felmentő sereg”, bár nem tudjuk melyik lesz a jobb, ez a meleg, vagy ami közelít felénk. Horvátországban ugyanis már berobbant a légkör, és az Időkép infói szerint az európai viharjelző központ (ESTOFEX) a legmagasabb, 3-as fokozatba sorolta a délnyugati tájakat Horvátország északi, és Szlovénia keleti részével együtt. Ezen a területen akár 5 centit meghaladó jégeső, 120-140 km/h-s széllökések és heves felhőszakadás kísérheti a zivatarokat.

Szentes, Csongrád és Kistelek környékén jelenleg magas középhőmérséklet, felhőszakadás és zivatar esélye miatt is másodfokú, azaz narancssárga riasztás van életben, de az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet arra, hogy a legmagasabb fokú zivatarriasztás kiadása is indokolt lehet.

Köszi a fotót, Ádám!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Lépj be a Mikulás előszobájába Szentesen!

Szabó Viktor

Soltész Miklós: Védjük meg közösen Magyarország szuverenitását!

Szabó Viktor

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább