Kistelek Ópusztaszer

Szemét dolgot tett, a kisteleki rendőrség lecsapott rá

A kisteleki rendőrök lezárták a nyomozást azzal a férfival szemben, aki nagy mennyiségű hulladékot helyezett el egy lakatlan tanyán.

A rendőrségre 2023. február 22-én érkezett bejelentés, mely szerint ismeretlenek hulladékot helyeztek el egy lakatlan ópusztaszeri tanya udvarán. A helyszínre kiérkező rendőrök nagy mennyiségű lomhulladékot találtak a helyszínen, így nyomozást indítottak. Az adatgyűjtés során azonosítottak is több tehergépjárművet és nyerges vontatót, amelyek a bűncselekmények elkövetése során a helyszín közelében közlekedtek. A tanúkihallgatások során a detektívek eljutottak a megbízóhoz, aki a szakértői vélemény szerint több, mint 134 tonna tömegű hulladékot az elhagyatott ingatlan udvarára szállíttatta.

A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást a tataházai férfival szemben, az ügyet pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek. Az elkövetőnek különösen nagy mennyiségű hulladék elhelyezésével elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt kell felelnie.  


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Közintézményekből lopott a 28 éves férfi Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

Elkészült az energetikai fejlesztés az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Az ópusztaszeri Bozsó Zoltán ismét az ország legjobb sportfavágója

Szabó Viktor

A Szobori búcsúra várják az érdeklődőket szeptember elején

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább