Sport Szentes

A kézilabdás fiaink és lányaink is diadalmaskodtak a hétvégén

Az U14-es szentesi kézis lányok és fiúk is pályára léptek, és igen nagy pacsi jár nekik, hiszen a kemény küzdelmüknek meg is lett az eredménye!

A Szentesi Farkasok Kézilabda Club U14-es lányai a hétvégi első meccsüket a Csongráddal játszották, ahol az óriási küzdelem ellenére végül alul maradtak 10:27-re.

Második meccsüket a Tompa SE lányai ellen vívták a lányok, akik újult erővel vetették bele magukat mérkőzésbe. Az önbizalom visszatért, és sorban jöttek a gólok. Gyönyörű figurákat játszottak meg, keményen védekeztek, hétmétereseket harcoltak ki. A félidőben már 12:7-re vezettek, és az előnyüket még a második félidő elején tapasztalt rövidzárlat alatt sem veszítették el, így magabiztosan, 20-15-re nyerni tudtak.  

Kapusok: Demeter Dorina és Sinka-Korsós Dotti

Mezőnyjátékosok: Antal Anasztázia, Bartha Lívia, Darabos Dorka, Lángi Adrienn, Lantos Nóra, Birkás Boglárka és Berezvai Fanni

Edző: Oroszné Márti néni

A szentesi U14-es fiúk Hódmezővásárhelyre látogattak, ahol kiválóan teljesítettek. Kettőből kettő meccset húztak be, ezzel az 5. helyet csípték el a csoportban.

Először a Szolnok csapata volt az ellenfél, akikkel szemben az első félidőben nem ment igazán a játék, az időkérés sem segített és a kapufa is az ellenféllel volt. Az első félidő végére sikerült is összeszedni 5 gól hátrányt: 6-11 oda. A szünetben sikerült átbeszélni a hibákat, és a második félidőben egy hatalmas rohammal 18 perc alatt 14-4 es periódust produkáltak a fiúk, amin az ellenfél utolsó két gólja, már csak szépíteni tudott. A Végeredmény 20-17 ide.

A második találkozón az a Túrkeve volt az ellenfél, akik ellen legutóbb döntetlent játszott a Szentes csapata, így sejthető volt, hogy a vasárnapi meccs sem lesz sétagalopp. Remekül indítottunk, hiszen 5 perc után 5-1 volt az eredményjelzőn. Ekkor az ellenfél időkérése megtörte a lendületünket, és elkezdték a felzárkózást. A félidő 12-11 lett ide.

A második játékrészben folytatódott a kiélezett küzdelem, de egyszer sem engedték át a vezetést a szentesiek. Mindenkinek voltak jó megoldásai, amivel segítette a csapatot, így a végén újra jöhetett a körtánc, mert 19-18-ra nyertünk!

11ponttal az 5. helyen végzett az U14-es csapat. 5 győzelemmel, 1 döntetlennel, és 2 vereséggel sikeres tavaszt zártak.

Kapusok:  Bódi Levente és Czuczi Levente

Mezőnyjátékosok: Balogh Lehel, Chlebik Balázs, Dömsödi Martin, Mák Patrik, Orosz Péter, Repka Marcell, Rickert Dávid, Tarr Zétény, Tajnai Balázs, Tajnai Bence és Bába Zalán.

Edzők: Berta Kálmán és Orosz Tibor

Gratulálunk fiúk, lányok!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

1,5 milliót lopott egy nő az ismerősétől Szentesen

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Elkapták az Olvasó nő megrongálóját, aki lopott és drogozott is

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a jelenben élünk, de a jövőben gondolkodunk

Szabó Viktor

Táncház volt Szentesen, a Kossuth téren + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak vigyázzatok! Idén a szokásosnál is korábban jöhetnek a kullancsok!

Szabó Viktor

Könnyen JÖSZ, könnyen mész

Szabó Viktor

Oldalára borult egy kisbusz Szentes közelében, teljes útzár van!

Szabó Viktor