Sport Szentes

A kézilabdás fiaink és lányaink is diadalmaskodtak a hétvégén

Az U14-es szentesi kézis lányok és fiúk is pályára léptek, és igen nagy pacsi jár nekik, hiszen a kemény küzdelmüknek meg is lett az eredménye!

A Szentesi Farkasok Kézilabda Club U14-es lányai a hétvégi első meccsüket a Csongráddal játszották, ahol az óriási küzdelem ellenére végül alul maradtak 10:27-re.

Második meccsüket a Tompa SE lányai ellen vívták a lányok, akik újult erővel vetették bele magukat mérkőzésbe. Az önbizalom visszatért, és sorban jöttek a gólok. Gyönyörű figurákat játszottak meg, keményen védekeztek, hétmétereseket harcoltak ki. A félidőben már 12:7-re vezettek, és az előnyüket még a második félidő elején tapasztalt rövidzárlat alatt sem veszítették el, így magabiztosan, 20-15-re nyerni tudtak.  

Kapusok: Demeter Dorina és Sinka-Korsós Dotti

Mezőnyjátékosok: Antal Anasztázia, Bartha Lívia, Darabos Dorka, Lángi Adrienn, Lantos Nóra, Birkás Boglárka és Berezvai Fanni

Edző: Oroszné Márti néni

A szentesi U14-es fiúk Hódmezővásárhelyre látogattak, ahol kiválóan teljesítettek. Kettőből kettő meccset húztak be, ezzel az 5. helyet csípték el a csoportban.

Először a Szolnok csapata volt az ellenfél, akikkel szemben az első félidőben nem ment igazán a játék, az időkérés sem segített és a kapufa is az ellenféllel volt. Az első félidő végére sikerült is összeszedni 5 gól hátrányt: 6-11 oda. A szünetben sikerült átbeszélni a hibákat, és a második félidőben egy hatalmas rohammal 18 perc alatt 14-4 es periódust produkáltak a fiúk, amin az ellenfél utolsó két gólja, már csak szépíteni tudott. A Végeredmény 20-17 ide.

A második találkozón az a Túrkeve volt az ellenfél, akik ellen legutóbb döntetlent játszott a Szentes csapata, így sejthető volt, hogy a vasárnapi meccs sem lesz sétagalopp. Remekül indítottunk, hiszen 5 perc után 5-1 volt az eredményjelzőn. Ekkor az ellenfél időkérése megtörte a lendületünket, és elkezdték a felzárkózást. A félidő 12-11 lett ide.

A második játékrészben folytatódott a kiélezett küzdelem, de egyszer sem engedték át a vezetést a szentesiek. Mindenkinek voltak jó megoldásai, amivel segítette a csapatot, így a végén újra jöhetett a körtánc, mert 19-18-ra nyertünk!

11ponttal az 5. helyen végzett az U14-es csapat. 5 győzelemmel, 1 döntetlennel, és 2 vereséggel sikeres tavaszt zártak.

Kapusok:  Bódi Levente és Czuczi Levente

Mezőnyjátékosok: Balogh Lehel, Chlebik Balázs, Dömsödi Martin, Mák Patrik, Orosz Péter, Repka Marcell, Rickert Dávid, Tarr Zétény, Tajnai Balázs, Tajnai Bence és Bába Zalán.

Edzők: Berta Kálmán és Orosz Tibor

Gratulálunk fiúk, lányok!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor