Csanytelek

Mentőhelikoptert is riasztottak a csanyteleki bácsihoz, de nem sikerült megmenteni az életét

Elesett elektromos motorkerékpárjával egy idős férfi Csanytelek határában, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, de sajnos a férfi életét már nem tudták megmenteni – írja a Szeged365.

Az esetet a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya is megerősítette. Valószínűleg nem baleset történt, valószínűleg az idős férfi rosszul lett, halála természetes okok miatt következhetett be.

A Délmagyar információi szerint az idős férfi egy tanyáról ment be Csanytelekre ebédért, amikor elektromos kerékpárjával áttért a szemközti sávba, ahol elesett. Egy arra járó autós vette észre, az úttesten fekvő bácsit és azonnal értesítette a mentőket. A helyszínre még mentőhelikopter is érkezett, a nyolcvan év körüli férfit közel egy órán át próbálták meg újraéleszteni, de nem sikerült megmenteni, életét vesztette.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elektromos fűrészt és mobiltelefont lopott egy csanyteleki férfi

tk_arpad

Eltűnés miatt keresnek egy 16 éves csanyteleki lányt

tk_arpad

Rendőrkézen a csanyteleki tolvaj

tk_arpad

Megregulázták a „falu bikáját”a Csanyteleki Falunapon

tk_arpad

Rendőrkézen a csanyteleki tolvaj

tk_arpad

Eltűnt egy csanyteleki testvérpár – a rendőrség a lakosság segítségét kéri

tk_arpad

Virágos Falunap Csanyteleken

cs3_admin

Közlekedésbiztonsági nap nem csak gyerekeknek

cs3_admin

Tarolt a Sulisztár Csanyteleken

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább