Sport

FTC: a B-közép kifizetné Lisztes Krisztián büntetését

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 18 éves játékosát, Lisztes Krisztiánt, amiért az Újpest elleni derbi után pirotechnikai eszközt (fáklyát) vitt be a pályára. A ferencvárosi szurkolótábor a Facebookon reagált ifjabb Lisztes Krisztián büntetésre: a drukkerek kijelentették, kifizetik a büntetést.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a napokban közölte, pénzbüntetést szab ki ifjú játékosunkra, Lisztes Krisztiánra. A (sajtóértesülések szerint 300 ezer forintos) bírságot azzal érdemelte ki, hogy az Újpest elleni győztes derbin, ahol gólt is szerzett, a lefújás után 8 perccel a Táborral való közös ünneplés során egy szurkolótársunktól kapott görögtűzzel lépett pályára.

Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupaszív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV és átérzi mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni! Felháborítónak tartjuk, hogy egy fiatal magyar tehetséget ilyen módon vegzál az MLSZ.

A Ferencváros Tábora, a B-Közép egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését!” – olvasható a Ferencváros B-közép hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Facebook



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor