Sport

FTC: a B-közép kifizetné Lisztes Krisztián büntetését

Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros 18 éves játékosát, Lisztes Krisztiánt, amiért az Újpest elleni derbi után pirotechnikai eszközt (fáklyát) vitt be a pályára. A ferencvárosi szurkolótábor a Facebookon reagált ifjabb Lisztes Krisztián büntetésre: a drukkerek kijelentették, kifizetik a büntetést.

„A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a napokban közölte, pénzbüntetést szab ki ifjú játékosunkra, Lisztes Krisztiánra. A (sajtóértesülések szerint 300 ezer forintos) bírságot azzal érdemelte ki, hogy az Újpest elleni győztes derbin, ahol gólt is szerzett, a lefújás után 8 perccel a Táborral való közös ünneplés során egy szurkolótársunktól kapott görögtűzzel lépett pályára.

Krisztián az elmúlt időszakban 6 mérkőzésen lépett pályára, 5 gólt szerzett, csupán 200 perc alatt. Harciasságával, csupaszív szenvedélyes játékával már most, fiatal kora ellenére bebizonyította, hogy továbbviszi édesapja örökségét, ott dobog benne a FRADI SZÍV és átérzi mit jelent zöld-fehér mezben a Ferencvárosért pályára lépni! Felháborítónak tartjuk, hogy egy fiatal magyar tehetséget ilyen módon vegzál az MLSZ.

A Ferencváros Tábora, a B-Közép egy emberként áll Lisztes Krisztián mögé és vállalja át a büntetés teljes összegének kifizetését!” – olvasható a Ferencváros B-közép hivatalos Facebook-oldalán.

Fotó: Facebook


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

Hazai pályán zárták a szezont az ifjú csongrádi vízilabdások

Szabó Viktor

Fiatalokat meghazudtoló időket úsztak a szeniorok Csongrádon

Szabó Viktor

Ugrai Panna 200 gyorson is hasított

Szabó Viktor

Döntőben a Fradi, a harmadik helyért játszhat a Győr

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna ismét leúszott mindenkit

Szabó Viktor

27 órás horgászversenyt rendezett a hétvégén a szentesi egyesület

Szabó Viktor

Egy újonc és sok hiányzó a Montenegró és Litvánia elleni keretben

cs3_admin

Fantasztikus hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább