Vélemény

Szánthó Miklós: Orbán Viktor évértékelője határozott kiállás a magyar érdek mellett

„Orbán Viktor évértékelője határozott kiállás a magyar érdek, a magyar gazdaság és a gyermekek védelme mellett: A magyar stratégiai célok elsődlegessége nem változik – családpolitika, munkaalapú társadalom, nyugdíj- es rezsivédelem, kiemelt piaci szektorok nemzeti kézben tartása.

Erkölcsös önzőség: nem rángathatnak bele minket a háborúba. A magyar érdek minden egyebet megelőz, az ukránt, de a nyugati háborús pszichózis követelte öngyilkos követeléseket is. Az átalakuló világtérrendben a magyar érdek a béke, mert ez garantálja az összekapcsolt világot, ahol Magyarország centrumszerepben lehet. Háború helyett béke, blokkosodás helyett connectivity!

Új megközelítés az EU-val szemben: a tagállamoknak kellene Brüsszelt ellenőrizniük, nem az Uniónak növelni a hatalmát!

Aktív állam: megvédeni a gazdaságot, az embereket, letörni az inflációt. Állam és gazdaság viszonyának nem dogmatikus ideológiai kérdésnek kell lennie, hanem valóságalapúnak: ha békekörülmények között az állam visszavonulhat, azt kell tennie, de ha válság van, be kell avatkoznia a piaci folyamatokba, pl. garantálnia kell az energiabiztonságot. Jelenleg erre van szükség.

Gyermekvédelem: a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen! Világosan látni kell, hogy a szivárványos »érzékenyítés« előbb-utóbb a pedofília relativizálásába fog torkollani, ezért ezt meg kell állítani, »visszaérzékényítésre« van szükség!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Az Unió politikusai mindent egy lapra, Oroszország totális vereségére tettek fel

tk_arpad

Kocsis Máté: Kárpátaljai testvéreinknek végig kell nézniük, hogy a halottasházak megtelnek rokonaik holttestével

tk_arpad

Moderari: Magyarország államformája

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Tisztázzuk: az EU nem segélyt tart vissza, hanem a mi pénzünket!

tk_arpad

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A győzelemhez

tk_arpad

Bayer Zsolt: Ez így nem mehet tovább!

tk_arpad

Orbán Viktor: Magyarország vezetése elég erős ahhoz, hogy távol tartsa az országot a háborútól

tk_arpad

Hámori Tamás: Gyurcsány megint adta magát

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább