Vélemény

Apáti Bence: Azon pörög a dollármédia, hogy Orbán sem tapsolta meg a kárpátaljai magyarok jogait sárba tipró Zelenszkijt

„Most épp azon pörög a hazaáruló, külföldről finanszírozott dollármédia, hogy Brüsszelben mások mellett Orbán Viktor sem tapsolta meg a kárpátaljai magyarok jogait sárba tipró Zelenszkijt.

Az ukrán elnököt, akinek ugyan valóban megtámadták az országát, de ez nem jogosítja fel arra, korlátozza az anyanyelvi oktatást, se arra, hogy barbár módon ledöntsék és összetörjék a munkácsi turult, hogy kényszersorozzák a magyar embereket vagy, hogy az ukrán sajtó és a politikusok büntetlenül fenyegessék az ott élő magyarokat.

Ezek a dolgok láthatólag nem különösebben zavarják a függetlenobjektív “kollégákat”, mi több; elvárnánk, hogy a fenyegetések, a jogtiprások, a szobordöntések, és a kényszersorozások ellenére a magyarok miniszterelnöke ájultan tapsolja az ukrán elnököt.

Agybaj..

Az ukrán népnek minden segítséget megadunk, a menekülteken segítünk, de aki így bánik kárpátaljai magyarokkal, azt nehogy már szerelmes tekintettel kelljen tapsikálni…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Az Unió politikusai mindent egy lapra, Oroszország totális vereségére tettek fel

tk_arpad

Kocsis Máté: Kárpátaljai testvéreinknek végig kell nézniük, hogy a halottasházak megtelnek rokonaik holttestével

tk_arpad

Moderari: Magyarország államformája

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Tisztázzuk: az EU nem segélyt tart vissza, hanem a mi pénzünket!

tk_arpad

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A győzelemhez

tk_arpad

Bayer Zsolt: Ez így nem mehet tovább!

tk_arpad

Orbán Viktor: Magyarország vezetése elég erős ahhoz, hogy távol tartsa az országot a háborútól

tk_arpad

Hámori Tamás: Gyurcsány megint adta magát

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább