Vélemény

Apáti Bence: Azon pörög a dollármédia, hogy Orbán sem tapsolta meg a kárpátaljai magyarok jogait sárba tipró Zelenszkijt

„Most épp azon pörög a hazaáruló, külföldről finanszírozott dollármédia, hogy Brüsszelben mások mellett Orbán Viktor sem tapsolta meg a kárpátaljai magyarok jogait sárba tipró Zelenszkijt.

Az ukrán elnököt, akinek ugyan valóban megtámadták az országát, de ez nem jogosítja fel arra, korlátozza az anyanyelvi oktatást, se arra, hogy barbár módon ledöntsék és összetörjék a munkácsi turult, hogy kényszersorozzák a magyar embereket vagy, hogy az ukrán sajtó és a politikusok büntetlenül fenyegessék az ott élő magyarokat.

Ezek a dolgok láthatólag nem különösebben zavarják a függetlenobjektív “kollégákat”, mi több; elvárnánk, hogy a fenyegetések, a jogtiprások, a szobordöntések, és a kényszersorozások ellenére a magyarok miniszterelnöke ájultan tapsolja az ukrán elnököt.

Agybaj..

Az ukrán népnek minden segítséget megadunk, a menekülteken segítünk, de aki így bánik kárpátaljai magyarokkal, azt nehogy már szerelmes tekintettel kelljen tapsikálni…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

András: Elfogyott a levegő a polgármester körül

Szabó Viktor

Moderari: A gyerek ne egyen?!

Szabó Viktor

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább