Vélemény

Gajdics Ottó: Gyurcsány Rákosi legjobb tanítványa

„A nemzeti, konzervatív kormánynak Magyarországon nincs ellenzéke, ellenségei vannak. Gyurcsány Ferenctől tudjuk ezt, aki nem volt elég bátor ahhoz, hogy ezt így kimondja évértékelőnek csúfolt legutóbbi ripacskodásán.

Az ellenfél kifejezést használta, de miután kifejtette azt is, hogy a Fideszt támogatni több mint bűn: szégyen, senkinek nem lehet kétsége, mire is gondolt. Tulajdonképpen jó, hogy ő mondta ki, amit mindig is tudtunk, de csak szemérmesen, kétszer is meggondolva utalgattunk rá, amikor nagyon feldühítettek bennünket. Magyar a magyart nem szívesen nevezi ellenségének, legalábbis abban a politikai közösségben, amelynek most szégyenkeznie kellene, mert állítólag egy bűnöző, gyilkos kormányt támogat. Szóval helyre került immár minden, fogalmazhatunk ­egyszerűen: Gyurcsányék a haza ellenségei.

Törvénytelen, erkölcstelen, becstelen, bűnöző, a haza ellenfele. A DK-s alternatív valóságban ezt kell mindenkinek szajkóznia, amikor a nemzeti kormányról esik szó. Ezen a ponton a rendkívüli erőfeszítéseket sem szabad megspórolnunk, hogy higgadtak tudjunk maradni. Mert ki is mondja ezt? Az a szemkilövető politikai bűnöző, aki miután totális csődbe juttatta a rá bízott országot, becstelen módon úgy próbálta takargatni mindezt, hogy véres utcai zavargásokat provokált hazugságai kiszivárgása után azzal, hogy nem távozott azonnal a közéletből.

Ki nem kényszerített önbevallását erkölcstelen kormányzásáról azóta is igazságbeszédnek hazudja. Törvénytelen machinációinak sora végtelen, csak azért nincs börtönben, mert csak késve sikerült ezeknek egy töredékét megnevezni, azok is elévültek akkorra. És van képe kiállni a pulpitusra egy tisztességben megőszült joviális öregúr képére maszkírozva, és álszent farizeusként fröcsögni ellenfelére mindazt, amit ő maga testesít meg.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor