Csongrád

Nagyszabású akcióval készül péntektől nyitásának hetedik évfordulójára a csongrádi fürdő

December 9. és 12. között (péntektől hétfőig) a 2015-ös próbaüzemi árakon látogatható a Csongrádi Gyógyfürdő és Uszoda. Ez azt jelenti, hogy ezen a négy napon a felnőtt belépő 1000 forintba, a diákok és nyugdíjasok által megvásárolható kedvezményes jegy 700 forintba, a szauna belépőjegy pedig 500 forintba kerül.

Egy hét évvel ezelőtti, december 9-én adták át a felújított csongrádi fürdőt. A beruházás révén megújult a fürdőépület, új gyógyászati részleget alakítottak ki és új élménymedence is épült, valamint akadálymentesítették a fürdőt.
Az évfordulóra programokkal és egy nagyon jó akcióval készül a fürdő. A kedvezményes jegyárak mellett a megszokottnál tovább lesz nyitva: pénteken 10 és 22 óra között, szombaton 10 és 23:30 között, vasárnap és hétfőn 10 és 20 óra között várják a fürdőzőket.
Nem maradnak el a programok sem. Szombaton 14 és 16 órakor zenés vízi torna lesz a tanmedencében, 10 és 19 óra között a játszóházban arcfestéssel, csillámtetoválással és kézműves foglalkozásokkal várják a gyerekeket. 19 órától zenés éjszakai fürdőzést tartanak. 18, 19 és 20 órakor pedig szaunafelöntések is lesznek. A szombati napon belépőjegyet vásárló vendégek egy soroláson is részt vesznek, amin törzsvendég kupont, bérleteket, törölközőket nyerhetnek.
Érdemes lesz kihasználni a fürdő születésnapi hétvégéjét!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor