Mindszent

Autókat tört fel és egy családi házból többször is lopott egy férfi Mindszenten

The thief is stealing the purse in the car

Autókat tört fel és egy családi házból többször is lopott egy férfi Mindszenten. A hódmezővásárhelyi rendőrök lezárták a nyomozást.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2022. áprilisa és 2022. júliusa között több autót feltört, amikből pénztárcákat, irattartókat és kézitáskákat lopott el. A mindszenti férfi 2022. július elején két egymást követő estén besurrant egy családi házba is, ahonnan az alvó sértettek mellől először pénztárcát, másnap pedig mobiltelefont vitt magával. A gyanúsított összesen több mint 300 ezer forint értékű zsákmányt, valamint számos hivatalos okiratot gyűjtött össze. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként azonosították a 19 éves férfit, akit elfogtak és előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított ellen kifosztás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

police.hu

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent lesz a legsportosabb település a jövő héten

Szabó Viktor

A katasztrófavédelem menti meg a szentesieket a szúnyogoktól

Szabó Viktor

Újabb 219 millió forintos támogatást kapott Mindszent

Szabó Viktor

Szentesi művésztanár segítségével honosítják meg az élményfestést Mindszenten

Szabó Viktor

Készül a szezonra a mindszenti szabadstrand

Szabó Viktor

Ismét fényárban úszik Mindszent

Szabó Viktor

Nem lennénk a mindszenti szúnyogok helyében

Szabó Viktor

Letették Mindszent új bölcsődéjének alapkövét

tk_arpad

Gondosóra Program Mindszenten is

cs3_endre

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább