Baks

Díjkitűzés: 300.000 forint a műtrágyatolvaj nyomravezetőjének

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06060/60/2022. bü. számon eljárást folytat nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. március 21. napról 22. napra virradóra, illetve március 25. napról 26. napra virradóra az ismeretlen tettes bejutott egy baksi vegyianyagraktárba. A kapun lévő zárt lakatot levágta, majd onnan 96 zsák 25 kilogrammos kálium-nitrát műtrágyát tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár csaknem 2 millió forint.

A bűncselekmény elkövetőjének felderítésére tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 300.000 forint, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatóvá, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Iskolába is járt a baksi gólya

tk_arpad

Illegálisan üzemeltetett játékgépeket egy baksi kocsmáros

tk_arpad

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

cs3_admin

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább