Szentes

Iskolai nyílt nap és tagozatismertető a Horváth Mihály Gimnáziumban

A Szentes városában működő Horváth Mihály Gimnázium jelentős szerepet tölt be a dél-alföldi régió középfokú oktatásában. A 165 éves múltra visszatekintő iskola számtalan kiváló diákot adott a felsőoktatásnak, közülük többen ma is jelentős szerepet töltenek be az ország kulturális, politikai, gazdasági, műszaki és tudományos életében. Annak érdekében, hogy a jövő középiskolás diákjai, a pályaválasztás előtt álló általános iskolás diákok megismerjék azt a magas szintű szakmai munkát, mely a patinás intézmény falain belül zajlik, évről-évre nyílt napokon fogadják az érdeklődő diákokat. 

A 2023-2024-es tanév beiskolázásával kapcsolatban az iskola pedagógusai számos programot szerveznek. A közeljövőben megvalósításra kerül az iskola- és tagozatismertető, melyet 2022. október 11-én (kedden) 16.30-kor rendeznek. A délutáni programon látogatók tájékoztatást kapnak az induló tagozatokról, megnézhetik az iskolát belülről, a tantermeket, a sportlétesítményeket. Beszélgethetnek az itt dolgozó tanárokkal, diákokkal, bejárhatják az épületet és megérezhetik, miért jó HMG-snek lenni. 

Az iskola- és tagozatismertetőt követően szervezik meg a nyílt napot. Az október 12-én (szerdán) 8.30-tól 12.30-ig megrendezésre kerülő programon az érdeklődő diákoknak és szüleiknek lehetőségük lesz betekinteni a délelőtti tanítási órákba. A továbbtanulás előtt álló diákok bepillanthatnak az iskola életébe, találkozhatnak a tanárokkal és diákokkal és megismerkedhetnek a tagozatokkal. - Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni a szentesi Papp Tibort!

Szabó Viktor

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Szabó Viktor