Felgyő

Megint kigyulladt a felgyői hulladéklerakó

Több száz négyzetméteren égett a hulladék a Csongrád-Csanád megyei felgyői kommunális hulladéklerakóban, ahol a lángok több méter magasra csaptak fel.

A legmagasabb, 5-ös kiemelt esethez riasztották a lánglovagokat. A helyszínre nyolc település tűzoltóit riasztották, a csongrádi, a szegedi, a kisteleki, a szentesi, a kiskunfélegyházi, a kiskunmajsai, a kunszentmártoni és a kecskeméti tűzoltókat. Az elsőként kiérkező csongrádi, kisteleki és a kiskunfélegyházi egységek megkezdték a lángok oltását, a többi egység folyamatosan érkezett. A helyszínre tartott a katasztrófavédelem mobil laborja is. A munkálatokban összesen 51 tűzoltó vett részt, az oltást nehezítette az erős szél is. 

A hulladéklerakóban dolgozók most a közelben lévő munkagépeket mentették. Személyi sérülés nem történt. Utoljára nagyobb tűz július 25-én volt, amikor már 50 km-től is látni lehetett a hatalmas füstöt, akkor a lángok egy közeli csarnokra is átterjedtek, valamint több teherautó is teljesen kiégett.

Fotók: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Exkluzív interjú az év lótenyésztőjével, a felgyői Kacziba Pállal

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: csongrádi lovasember lett az év tenyésztője

Szabó Viktor

Retro Majális Felgyőn

tk_arpad

Felgyőn már 10 éve szól a nóta

cs3_admin

Átadták az új bölcsődét Felgyőn

tk_arpad

Retro majálisra készülnek Felgyőn

cs3_admin

TOP 10-ben a felgyői lovas család csikója –  első magyarként a világbajnokságok történetében

tk_arpad

Megújult a felgyői általános iskola

tk_arpad

Lelopták egy balesetet szenvedett autó rendszámát Felgyőnél

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább