Vélemény

Gajdics Ottó: Embernek lenni nehéz…

“Embernek lenni nehéz. Nőnek, férfinak egyaránt… Azt mondják, úgy eszi be magát az élet valamennyi területén a mindennapjainkba a genderideológia és az LMBTQ-propaganda, mint ahogy a béka fő meg a lassú tűzre tett fazékban. Sunyin, alig érzékelhetően, pici, apró lépésekkel, de mindennap elfoglalnak egy kis területet a normalitás elől. Itt van tehát az ideje kiugrasztani a békát a fazékból. A józan ész nem lehet vesztes az őrülettel szemben.

Vegyük csak a fékevesztett elmebaj legextrémebb megnyilvánulásait az elmúlt napokból! Például a bináris világot rém unalmasnak és rég meghaladottnak tartó buggyant agyúak legutóbb a régészeknek és az őstörténet kutatóinak estek neki, hogy milyen alapon állapítják meg egy csontról, hogy az nő vagy férfi testét hordozta anno. Honnan tudják, hogy az illető a születési nemével azonosította magát, vagy pedig éppen az ellenkezőjével?!

Legyinthetnénk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, de a helyzet sajnos sokkal komolyabb. Törvényszéki nyomozók munkájuk ellehetetlenülésétől félnek a genderőrültek nyomulása miatt, nekik ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy a megtalált emberi maradványok férfi vagy női áldozatra utalnak. De a biológia, az antropológia és a régészet tudománya is könnyen kerülhet abba a helyzetbe, hogy egy progresszív suttyó sutba vágja az elmúlt száz év kutatásai­nak eredményét, mert ő azokat baromságnak tartja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi Zöldi László: Pelikánnak mindent szabad

cs3_admin

Moderari: CSEKA, OGPU, NKVD, KGB, FBI

cs3_admin

Hámori Tamás: DK Olga szerint szeptembertől mindnyájan hétszeres árat fizetünk a gázért

cs3_admin

Németh Balázs: Valaki látott amiatt nagyon aggódó uniós/nyugat-európai politikust, hogy nem érkezik a Barátságon kőolaj?

cs3_admin

Moderari: „Én lettem a halál, a világok pusztítója.”

cs3_admin

Kötter Tamás: A baloldali politikusok támogatják, a jobboldali politikusok ellenzik Európa elárasztását idegen kultúrákkal

cs3_admin

Moderari: Uborkaszezon

cs3_admin

Hámori Tamás: Na kérem!

cs3_admin

Moderari: Süddeutsche-kommentár

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább