Vélemény

Gajdics Ottó: Embernek lenni nehéz…

“Embernek lenni nehéz. Nőnek, férfinak egyaránt… Azt mondják, úgy eszi be magát az élet valamennyi területén a mindennapjainkba a genderideológia és az LMBTQ-propaganda, mint ahogy a béka fő meg a lassú tűzre tett fazékban. Sunyin, alig érzékelhetően, pici, apró lépésekkel, de mindennap elfoglalnak egy kis területet a normalitás elől. Itt van tehát az ideje kiugrasztani a békát a fazékból. A józan ész nem lehet vesztes az őrülettel szemben.

Vegyük csak a fékevesztett elmebaj legextrémebb megnyilvánulásait az elmúlt napokból! Például a bináris világot rém unalmasnak és rég meghaladottnak tartó buggyant agyúak legutóbb a régészeknek és az őstörténet kutatóinak estek neki, hogy milyen alapon állapítják meg egy csontról, hogy az nő vagy férfi testét hordozta anno. Honnan tudják, hogy az illető a születési nemével azonosította magát, vagy pedig éppen az ellenkezőjével?!

Legyinthetnénk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, de a helyzet sajnos sokkal komolyabb. Törvényszéki nyomozók munkájuk ellehetetlenülésétől félnek a genderőrültek nyomulása miatt, nekik ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy a megtalált emberi maradványok férfi vagy női áldozatra utalnak. De a biológia, az antropológia és a régészet tudománya is könnyen kerülhet abba a helyzetbe, hogy egy progresszív suttyó sutba vágja az elmúlt száz év kutatásai­nak eredményét, mert ő azokat baromságnak tartja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Szabó Viktor

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor