Vélemény

Gajdics Ottó: Embernek lenni nehéz…

“Embernek lenni nehéz. Nőnek, férfinak egyaránt… Azt mondják, úgy eszi be magát az élet valamennyi területén a mindennapjainkba a genderideológia és az LMBTQ-propaganda, mint ahogy a béka fő meg a lassú tűzre tett fazékban. Sunyin, alig érzékelhetően, pici, apró lépésekkel, de mindennap elfoglalnak egy kis területet a normalitás elől. Itt van tehát az ideje kiugrasztani a békát a fazékból. A józan ész nem lehet vesztes az őrülettel szemben.

Vegyük csak a fékevesztett elmebaj legextrémebb megnyilvánulásait az elmúlt napokból! Például a bináris világot rém unalmasnak és rég meghaladottnak tartó buggyant agyúak legutóbb a régészeknek és az őstörténet kutatóinak estek neki, hogy milyen alapon állapítják meg egy csontról, hogy az nő vagy férfi testét hordozta anno. Honnan tudják, hogy az illető a születési nemével azonosította magát, vagy pedig éppen az ellenkezőjével?!

Legyinthetnénk, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, de a helyzet sajnos sokkal komolyabb. Törvényszéki nyomozók munkájuk ellehetetlenülésétől félnek a genderőrültek nyomulása miatt, nekik ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy a megtalált emberi maradványok férfi vagy női áldozatra utalnak. De a biológia, az antropológia és a régészet tudománya is könnyen kerülhet abba a helyzetbe, hogy egy progresszív suttyó sutba vágja az elmúlt száz év kutatásai­nak eredményét, mert ő azokat baromságnak tartja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Ceglédi Zoltán – Embert ölni

Szabó Viktor

Nagy István: sikeres volt az agrárpetíció, az Országgyűlés törvényben tiltotta meg a földadó kivetését

Szabó Viktor

K. Feri: a bukott baloldal hergel az orvosokkal, de megint hazudnak

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a legfontosabb elérni a fegyverszünetet és békét teremteni

Szabó Viktor

A pofátlanság netovábbja! Jet-skivel irtották a kérészeket Csongrádnál

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább