Kult

Öt japán srác a rock trónján

Üvöltünk, éneklünk, pogózunk és táncolunk, ehhez pedig nem kell más, csak öt japán srác, akik tökélyre viszik a metalcore és a post-hardcore fogalmakat. Ők a coldrain (csupa kisbetűvel), ez pedig az új albumuk, a Nonnegative.

A zenekar nem most indult be, és függetlenül a ténytől, hogy első két lemezüket kimondottan a japán közönségnek címezték, minden dalukat angol nyelven írják. Ez részben annak köszönhető, hogy az énekes apai ágon japán, anyai ágon pedig amerikai, így mindkét nyelvet folyékonyan beszéli.

A banda a core stílus szerelmeseinek ismerős lehet, alakulásuk pedig a metalcore hőskorára tehető. Az elején nem a nemzetközi piacot, hanem a japánt célozták meg. Mire berobbant az internacionális ismertség, addigra már a nagyjából velük egy időben induló Asking Alexandria és a Bring Me The Horizon (amellyel egy kiadón is osztoztak) váltak az irányzat zászlóshajóivá, így a coldrain lemaradt.

Ettől függetlenül amit a srácok csinálnak, ütős, erős és végtelenül profi, hetedik stúdióalbumukkal pedig tovább mélyítik ezt a róluk kialakult képet.

Forrás: Stenk

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A Puskás Arénában ad koncertet a Depeche Mode 2023-ban

cs3_admin

Assisi Szent Ferenc az állatok védőszentje

cs3_admin

Ebgondolat – az Állatok Világnapja, október 4.

cs3_admin

A magyar népmese napja

cs3_admin

Élőszereplős Eragon-sorozatot készít a Disney

cs3_admin

Július végén kezdődik a Dűne 2 forgatása Magyarországon

cs3_admin

Tüzes nyár a Spiral Flames-el

cs3_admin

Önálló sorozat készül a Trónok harca Havas Jonjáról

tk_arpad

Kiválósági Díjat kapott a szentesi HSZC Zsoldos Ferenc Technikum tanára Mácsai Anita

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább