Térség

Hat autó ütközött az M5-ösön

Hat autó ütközött és ketten sérültek meg két balesetben egymástól nem messze, az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol az első karambolt egy embercsempész okozta.

Az első baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán a 108-as kilométernél történt, ahol két autó ütközött. A rendőrségi tájékoztatás során kiderült, egy embercsempész okozott utoléréses balesetet. A kocsiban ülő hét migráns a helyszínről elmenekült, őket rendőrségi helikopterrel is keresik. A rendőrök itt még be sem fejezték a helyszínelést, amikor néhány kilométerrel arrébb négy autó ütközött, közülük az egyik a tetejére borult, ebben kettő személy sérült meg. A két baleset miatt teljesen lezárták az M5-ös érintett szakaszát, ami miatt hatalmas kocsisor torlódott fel.

A helyszínre érkező rendőrök, mentők, tűzoltók is csak nagyon nehezen tudták megközelíteni a helyszínt, mert az álló járművek minden sávot elfoglaltak.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vontatmányba rohant egy személyautó Vásárhelyen

cs3_admin

Személyautóra borult egy kamion rakománya a 47- esen

cs3_admin

18 migránst fogtak el az M5-ös autópályán, de a sofőr elmenekült

cs3_admin

Személyautó borult fel Vásárhelyen

cs3_admin

Vasárnap gyulladt fel az első adventi gyertya fénye – térségünk adventi programjai

cs3_admin

Gyalogost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kivilágítatlan kerékpáros nem adott elsőbbséget Vásárhelyen

cs3_admin

Lamborghini típusú sportautó hajtott egy kisteherautóba az M5-ösön

cs3_admin

Közmeghallgatás Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább