Térség

Felrobbant és kigyulladt egy kiskőrösi ház

Robbanás történt egy házban Kiskőrösön, az Alkotmány utcában. Az épület egyik fala kidőlt, és kigyulladt a tetőszerkezet.

Elsődleges információk szerint ketten súlyosan megsérültek, értük mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre. Úgy tudjuk, egy hivatalosan működtetett pálinkafőző meghibásodása okozhatta a nagyerejű robbanást. A detonációtól kidőlt a ház főfala és kigyulladt a tetőszerkezet is. A kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Egy idős szomszéd úgy nyilatkozott, hallotta a robbanást és azonnal sietett segíteni. Addigra a sérültek már az udvaron voltak. Elmondása szerint az 50 év körüli apa súlyosan megégett, míg a vele lévő fia is égési sérüléseket szenvedett. Mivel víz nem volt a közelben, hazaszaladt egy kanna vízért, majd visszatérve azzal locsolta a sérülteket.

Öt mentőautó érkezett a helyszínre, majd az apáért és a fiáért is mentőhelikopter riasztottak. Egyiküket a légi mentők Pécsre, másikat Budapestre szállították.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Személyautók ütköztek Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél (frissítve)

cs3_admin

Trélert húzó kisteherautó borult fel az M5-ösön

cs3_admin

Újítsa meg lejárt igazolványait, útlevelét – június 30-a után érvénytelenek

cs3_admin

Majdnem tragédia történt Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Két autó ütközött Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Nemzetek Ligája – Tinédzser csatár a keretben

cs3_admin

Kerékpárost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kisteherautóba csapódott egy személygépkocsi Tiszaföldvárnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább