Térség

Személyautó ütközött bútort szállító kamionnal Kecskemét mellett

Egy személy életveszélyesen megsérült, amikor személyautó ütközött bútort szállító kamionnal az 5-ös főúton, Kecskemét határában.

Információnk szerint Lajosmizse felől haladt egy autóbusz ötvenöt utassal, de műszaki hiba miatt a buszból olaj folyt az úttestre,közben a busz motortere is füstölni kezdett, ezért a sofőr megállt és azt porral oltóval kezdte oltani. A mögötte érkező személyautó az úttesten lévő olajon megcsúszott, áttért a szemközti sávba, ahol egy bútort szállító román kamionnal ütközött, majd az útszéli fának csapódott. A kecskeméti tűzoltók feszítővágóval emelték ki a személykocsi vezetőjét – a teljesen összeroncsolódott járműből -, majd átadták a mentőknek, akik életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóbusz utasaiért mentesítő járat érkezett. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt több órán át forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett szakaszon.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél (frissítve)

cs3_admin

Trélert húzó kisteherautó borult fel az M5-ösön

cs3_admin

Újítsa meg lejárt igazolványait, útlevelét – június 30-a után érvénytelenek

cs3_admin

Majdnem tragédia történt Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Két autó ütközött Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Felrobbant és kigyulladt egy kiskőrösi ház

cs3_admin

Nemzetek Ligája – Tinédzser csatár a keretben

cs3_admin

Kerékpárost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kisteherautóba csapódott egy személygépkocsi Tiszaföldvárnál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább