Gazdaság

Kivezeti az OTP a Smartbank mobilapplikációt a lakossági ügyfélkörben

Március 24-én működik utoljára a megszokott módon az OTP 2011-ben bevezetett mobil applikációja, a Smartbank a lakossági ügyfelek számára. A nem lakossági ügyfelek továbbra is használni tudják minden funkcióját.

A Smartbank helyét az új OTP MobilBank veszi át, amely biztosítja a napi banki feladatokhoz szükséges legfontosabb funkciókat. A szolgáltatás használatáért egyelőre nem számít fel külön havidíjat a bank. Eredetileg március 1-jétől tervezte a bank a népszerű Smartbank szolgáltatás kivezetését, de miután a határidő előtti napokban is még több százezer kliensük nem váltott át az új alkalmazásra, február 28-án az OTP közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank alkalmazás.

A lakossági SmartBank alkalmazás május végéig elérhető marad, viszont a lakossági ügyfeleink számára már csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a számlanyitás lehetőség jelenik meg, egyéb funkciókat nem érnek el. Nem tudják például QR-kód-beolvasásra és egyéb banki tranzakciókra használni a SmartBankot. Az internetes vásárlási tranzakciók jóváhagyása SMS-ben lesz lehetséges, amíg az ügyfél nem regisztrál az új mobil alkalmazásra.

Forrás: OTP, fotó: Cs3

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Meghosszabbította az agrártárca a tanyafejlesztési pályázatot

cs3_admin

Megvan a fejlődési potenciál a szójaágazatban

cs3_admin

A borászati ágazat munkáját segítő új intézkedéscsomag született

cs3_admin

Ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés

cs3_admin

A sikeres mezőgazdaság jövője a digitalizáció és a robotizáció

cs3_admin

Nagy István: A gazdák az aszályban is számíthatnak a kormányra

cs3_admin

Magyarország a 22. a digitális fejlettséget mérő uniós index szerint

cs3_admin

44 százalékkal csökkent a műtrágya-értékesítés Magyarországon

cs3_admin

Euróban és dollárban is fizethetnek adót a cégek

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább