Gazdaság

Kivezeti az OTP a Smartbank mobilapplikációt a lakossági ügyfélkörben

Március 24-én működik utoljára a megszokott módon az OTP 2011-ben bevezetett mobil applikációja, a Smartbank a lakossági ügyfelek számára. A nem lakossági ügyfelek továbbra is használni tudják minden funkcióját.

A Smartbank helyét az új OTP MobilBank veszi át, amely biztosítja a napi banki feladatokhoz szükséges legfontosabb funkciókat. A szolgáltatás használatáért egyelőre nem számít fel külön havidíjat a bank. Eredetileg március 1-jétől tervezte a bank a népszerű Smartbank szolgáltatás kivezetését, de miután a határidő előtti napokban is még több százezer kliensük nem váltott át az új alkalmazásra, február 28-án az OTP közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank alkalmazás.

A lakossági SmartBank alkalmazás május végéig elérhető marad, viszont a lakossági ügyfeleink számára már csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a számlanyitás lehetőség jelenik meg, egyéb funkciókat nem érnek el. Nem tudják például QR-kód-beolvasásra és egyéb banki tranzakciókra használni a SmartBankot. Az internetes vásárlási tranzakciók jóváhagyása SMS-ben lesz lehetséges, amíg az ügyfél nem regisztrál az új mobil alkalmazásra.

Forrás: OTP, fotó: Cs3

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Az első negyedévben 8,2 százalékkal nőtt a gazdaság teljesítménye

cs3_admin

Elengedhetetlen tovább növelni a mezőgazdaság digitális átállását

cs3_admin

Gumiabroncs-kereskedelemmel foglalkozó, adócsaló bűnbandát számoltak fel

cs3_admin

Yettel: akadozott a mobilszolgáltatás, az ügyfelek indítsák újra a telefonjukat

cs3_admin

Újra felütötte a fejét a madárinfluenza Bács-Kiskun megyében

cs3_admin

115 új villamos mozdonyt vesz a MÁV-Start

cs3_admin

Már a szalámit is hamisítják

cs3_admin

Vetőmaggal segíti a kárpátaljai gazdákat az Agrárminisztérium

cs3_admin

Lisztet hívott vissza a forgalomból a Nébih

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább