Gazdaság

Kivezeti az OTP a Smartbank mobilapplikációt a lakossági ügyfélkörben

Március 24-én működik utoljára a megszokott módon az OTP 2011-ben bevezetett mobil applikációja, a Smartbank a lakossági ügyfelek számára. A nem lakossági ügyfelek továbbra is használni tudják minden funkcióját.

A Smartbank helyét az új OTP MobilBank veszi át, amely biztosítja a napi banki feladatokhoz szükséges legfontosabb funkciókat. A szolgáltatás használatáért egyelőre nem számít fel külön havidíjat a bank. Eredetileg március 1-jétől tervezte a bank a népszerű Smartbank szolgáltatás kivezetését, de miután a határidő előtti napokban is még több százezer kliensük nem váltott át az új alkalmazásra, február 28-án az OTP közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank alkalmazás.

A lakossági SmartBank alkalmazás május végéig elérhető marad, viszont a lakossági ügyfeleink számára már csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a számlanyitás lehetőség jelenik meg, egyéb funkciókat nem érnek el. Nem tudják például QR-kód-beolvasásra és egyéb banki tranzakciókra használni a SmartBankot. Az internetes vásárlási tranzakciók jóváhagyása SMS-ben lesz lehetséges, amíg az ügyfél nem regisztrál az új mobil alkalmazásra.

Forrás: OTP, fotó: Cs3



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagy győzelem: megkezdődött az uniós források folyósítása Magyarországnak

Szabó Viktor

Nagy Márton: brutálisan hatékonyak a kormányzati intézkedések, a kormány már októberre egy számjegyűre csökkentheti a szankciós inflációt

Szabó Viktor

A régióban elsőként Magyarországon nyitott a Shell LNG-töltőállomást

cs3_admin

Belarusz és Magyarország a nehézségek ellenére dolgozik az együttműködés fejlesztésén

cs3_admin

5 milliárd forintért vásárolnak vetőmagot a kiskertekbe

cs3_admin

Húsvét – Szombattól várhatók a legforgalmasabb napok az üzletekben

cs3_admin

Már nem lassítja az értékesítést a csiphiány

cs3_admin

A magyar gazdaság egyik húzóágazata lehet az IKT-szektor

Pászti Dániel

Kivonul Magyarországról a Jófogás és a Használtautó.hu tulajdonosa

Pászti Dániel