Vélemény

Kocsis Máté: A baloldal megint szólt azokhoz, akiket teljesen hülyének néz

Ezúttal a Tordai Bence nevű lázító állapította meg a tegnapi csődületen, hogy a kormány “mentességet adott az orosz titkosszolgálatoknak” és “Magyarország a KGB lerakata lett”. Ez bizony így van, de segítek pontosítani, hogy melyik volt az a kormány! Nagyon figyeljen, Tordai elvtárs, nehéz pillanatok következnek! 2006 március – Putyin Gyurcsány házában ebédel, nem nyilvános, négyszemközti megbeszélésre is sor kerül. 2006 május – Szilvássy György titokminiszter lesz2006 szeptember – Gyurcsány Rosztovban Putyin elnökkel folytat zárt megbeszéléseket.

Most koncentráljon, Tordai úr, jön a lényeg! 2007 január – Gyurcsány miniszterelnök és Szilvássy miniszter jóváhagyásával Galambos Lajos, a magyar titkosszolgálat vezetője beengedi az OROSZ titkosszolgálat embereit a budapesti NBH központba azért, hogy ( – most figyeljen Tordai elvtárs!): “azok kiszűrjék a Fidesz-barát munkatársakat”! (Nem sokkal később elkezdődnek a Fidesz vezető politikusait kompromittálni szándékozó úgynevezett “Portik-Laborcz” akciók is.) 2007 március – Gyurcsány Putyin elnök Moszkvától távoli villájában tölt egy napot2007 június – elindul a MOL kijátszása az oroszoknak. (Hálából.) Ezek nyilván teljesen véletlen egybeesések a Gyurcsány-kormány ideje alatt, de most ugorjunk még egy nagyot! 2021 szeptember – Galambos Lajos a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetője államtitoksértésért (!) négy év börtönt kap a Kaposvári Törvényszéken. Szóval ki engedett be, kit és hova, Tordai elvtárs? A maga hazugságait hallva még vezére, Gyurcsány Ferenc is elégedetten csettint. Sőt, talán meg lesz a sztahanovista lódító oklevél is! Hajrá!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Ezeknek tényleg van jó vastag bőr az orcáján!

cs3_admin

Szentesi Zöldi László: Magyar érdek

cs3_admin

Kötter Tamás: Ez nem az én városom!

cs3_admin

Hámori Tamás: Gyurcsány a pofátlanság világbajnoka

cs3_admin

Moderari: A „Szankciók”-ról

cs3_admin

Pilhál György: Űr marad utána

cs3_admin

Hámori Tamás: A DK nem változik

cs3_admin

Constantinovits Milán: Most sem kap könnyű küldetést az Orbán-kormány

cs3_admin

Moderari: Keresztények vagyunk ….

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább