Vélemény

Kocsis Máté: A baloldal megint szólt azokhoz, akiket teljesen hülyének néz

Ezúttal a Tordai Bence nevű lázító állapította meg a tegnapi csődületen, hogy a kormány “mentességet adott az orosz titkosszolgálatoknak” és “Magyarország a KGB lerakata lett”. Ez bizony így van, de segítek pontosítani, hogy melyik volt az a kormány! Nagyon figyeljen, Tordai elvtárs, nehéz pillanatok következnek! 2006 március – Putyin Gyurcsány házában ebédel, nem nyilvános, négyszemközti megbeszélésre is sor kerül. 2006 május – Szilvássy György titokminiszter lesz2006 szeptember – Gyurcsány Rosztovban Putyin elnökkel folytat zárt megbeszéléseket.

Most koncentráljon, Tordai úr, jön a lényeg! 2007 január – Gyurcsány miniszterelnök és Szilvássy miniszter jóváhagyásával Galambos Lajos, a magyar titkosszolgálat vezetője beengedi az OROSZ titkosszolgálat embereit a budapesti NBH központba azért, hogy ( – most figyeljen Tordai elvtárs!): “azok kiszűrjék a Fidesz-barát munkatársakat”! (Nem sokkal később elkezdődnek a Fidesz vezető politikusait kompromittálni szándékozó úgynevezett “Portik-Laborcz” akciók is.) 2007 március – Gyurcsány Putyin elnök Moszkvától távoli villájában tölt egy napot2007 június – elindul a MOL kijátszása az oroszoknak. (Hálából.) Ezek nyilván teljesen véletlen egybeesések a Gyurcsány-kormány ideje alatt, de most ugorjunk még egy nagyot! 2021 szeptember – Galambos Lajos a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetője államtitoksértésért (!) négy év börtönt kap a Kaposvári Törvényszéken. Szóval ki engedett be, kit és hova, Tordai elvtárs? A maga hazugságait hallva még vezére, Gyurcsány Ferenc is elégedetten csettint. Sőt, talán meg lesz a sztahanovista lódító oklevél is! Hajrá!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Az Unió politikusai mindent egy lapra, Oroszország totális vereségére tettek fel

tk_arpad

Kocsis Máté: Kárpátaljai testvéreinknek végig kell nézniük, hogy a halottasházak megtelnek rokonaik holttestével

tk_arpad

Moderari: Magyarország államformája

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Tisztázzuk: az EU nem segélyt tart vissza, hanem a mi pénzünket!

tk_arpad

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A győzelemhez

tk_arpad

Bayer Zsolt: Ez így nem mehet tovább!

tk_arpad

Orbán Viktor: Magyarország vezetése elég erős ahhoz, hogy távol tartsa az országot a háborútól

tk_arpad

Hámori Tamás: Gyurcsány megint adta magát

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább