Vélemény

Kocsis Máté: A baloldal megint szólt azokhoz, akiket teljesen hülyének néz

Ezúttal a Tordai Bence nevű lázító állapította meg a tegnapi csődületen, hogy a kormány “mentességet adott az orosz titkosszolgálatoknak” és “Magyarország a KGB lerakata lett”. Ez bizony így van, de segítek pontosítani, hogy melyik volt az a kormány! Nagyon figyeljen, Tordai elvtárs, nehéz pillanatok következnek! 2006 március – Putyin Gyurcsány házában ebédel, nem nyilvános, négyszemközti megbeszélésre is sor kerül. 2006 május – Szilvássy György titokminiszter lesz2006 szeptember – Gyurcsány Rosztovban Putyin elnökkel folytat zárt megbeszéléseket.

Most koncentráljon, Tordai úr, jön a lényeg! 2007 január – Gyurcsány miniszterelnök és Szilvássy miniszter jóváhagyásával Galambos Lajos, a magyar titkosszolgálat vezetője beengedi az OROSZ titkosszolgálat embereit a budapesti NBH központba azért, hogy ( – most figyeljen Tordai elvtárs!): “azok kiszűrjék a Fidesz-barát munkatársakat”! (Nem sokkal később elkezdődnek a Fidesz vezető politikusait kompromittálni szándékozó úgynevezett “Portik-Laborcz” akciók is.) 2007 március – Gyurcsány Putyin elnök Moszkvától távoli villájában tölt egy napot2007 június – elindul a MOL kijátszása az oroszoknak. (Hálából.) Ezek nyilván teljesen véletlen egybeesések a Gyurcsány-kormány ideje alatt, de most ugorjunk még egy nagyot! 2021 szeptember – Galambos Lajos a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetője államtitoksértésért (!) négy év börtönt kap a Kaposvári Törvényszéken. Szóval ki engedett be, kit és hova, Tordai elvtárs? A maga hazugságait hallva még vezére, Gyurcsány Ferenc is elégedetten csettint. Sőt, talán meg lesz a sztahanovista lódító oklevél is! Hajrá!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kovács András: Tényleg szóhoz sem jutok!

tk_arpad

Hámori Tamás: Egy tanár véleménye a tüntetésekről

Pászti Dániel

Irsai Farkas László: Nagyon nem értem én Grecsó Krisztiánt

tk_arpad

Kiszelly Zoltán: Ezért sem működnek a szankciók

tk_arpad

Fricz Tamás: A korrupt ellenzék nem úszhatja meg

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Akkor milyen túlsúly, meg milyen sajtószabadság, meg mi van itt, kérem tisztelettel???

tk_arpad

Kötter Tamás: Németországot eltávolították a legkegyetlenebb vallás, a totális woke ideológia nevében

tk_arpad

Hámori Tamás: Úgy tűnik lemaradtam valamiről

tk_arpad

Zoltán Kalydy: NGO

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább