Balástya

Megújul a Vedresszéki út Balástyán

A Vidékfejlesztési programok Európai Uniós pályázatán a külterületi tanyás térségekben élők közlekedésének javítása, utak fejlesztése címmel nyert Balástya 85.204.466 forintot a Vedresszéki út második szakaszának a felújítására, amihez az önerő 4,4 millió forint. A közbeszerzési eljárás után várhatóan ősszel kezdődik meg a kivitelezés.

Ujvári László polgármester a Vedresszéki út javításra szoruló szakaszának megtekintésekor kifejezte, hogy a nyertes pályázattal kapcsolatban köszönettel tartozunk a közbenjárásáért Farkas Sándor államtitkárnak, országgyűlési képviselőnek. Ugyanis választókörzetében létrehozta a polgármesteri klubot, ahol a polgármesterek folyamatos kapcsolatban vannak egymással, példás munkakapcsolat van a települések polgármesterei és Farkas Sándor között, ami az országban szinte egyedülálló. Rendszeres egyeztetéseik eredményeként sikerült ezt az útfejlesztési lehetőséget Balástyára hozni, ami a tanyavilágban lakók jelentős részének javítja a közlekedési lehetőségét.

balastya.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Utánfutót húzó gépkocsi hajtott bele egy teherautóba az M5-ösön

cs3_admin

Záportározó épül Balástyán

cs3_admin

Hagyományőrző télűzés Balástyán

cs3_admin

Folytatódik a kiállítótermek kialakítása Balástyán

cs3_admin

Három jármű ütközött az M5-ös autópályán Balástyánál

cs3_admin

Balástya is részt vett Torda jubileumi ünnepségén

cs3_admin

Elfogták a balástyai kehelytolvajt

cs3_admin

Nagy sikere volt a Balástya Exatlonnak

cs3_admin

XXI. Balástyai Falunapok és Csongrád-Csanád megyei Tűzoltóverseny

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább