Balástya

Megújul a Vedresszéki út Balástyán

A Vidékfejlesztési programok Európai Uniós pályázatán a külterületi tanyás térségekben élők közlekedésének javítása, utak fejlesztése címmel nyert Balástya 85.204.466 forintot a Vedresszéki út második szakaszának a felújítására, amihez az önerő 4,4 millió forint. A közbeszerzési eljárás után várhatóan ősszel kezdődik meg a kivitelezés.

Ujvári László polgármester a Vedresszéki út javításra szoruló szakaszának megtekintésekor kifejezte, hogy a nyertes pályázattal kapcsolatban köszönettel tartozunk a közbenjárásáért Farkas Sándor államtitkárnak, országgyűlési képviselőnek. Ugyanis választókörzetében létrehozta a polgármesteri klubot, ahol a polgármesterek folyamatos kapcsolatban vannak egymással, példás munkakapcsolat van a települések polgármesterei és Farkas Sándor között, ami az országban szinte egyedülálló. Rendszeres egyeztetéseik eredményeként sikerült ezt az útfejlesztési lehetőséget Balástyára hozni, ami a tanyavilágban lakók jelentős részének javítja a közlekedési lehetőségét.

balastya.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagy Feró lesz a pénteki sztárvendég a balástyai Böllérfesztiválon

tk_arpad

Ráfutásos baleset Balástyánál

cs3_admin

Migránsok halálos balesete Balástyánál

cs3_admin

Plébániaavató ünnepség volt Balástyán

tk_arpad

Menekülő migránsok csapódtak a balástyai játszótérbe

tk_arpad

Balástyai telephelyét fejlesztette a Top Mérnök Iroda

tk_arpad

Balástyán befejeződött a Győriszéki záportározó építése

cs3_admin

Halálos baleset az M5-ös autópályán Szatymaz közelében (képgalériával)

cs3_admin

Egy munkás súlyosan megsérült, amikor egy kisbusz nekihajtott a pályafenntartó autóinak az M5-ösön

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább