Térség

Cserbenhagyásos gyalogos gázolás az M5-ösön Röszkénél

Egy szerb gyalogos fiatalember életét vesztette az M5-ös autópályán, amikor halálra gázolta egy autó, aminek vezetője a helyszínről elhajtott.

A baleset a Röszke Autópálya-határátkelőhely közelében történt, a rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr férfi ittas volt. A gázolás olyan erejű volt, hogy a 25 éves szerb gyalogos fiatalember egy kamionnak is neki csapódott, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A vétkes szerb középkorú sofőr a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, őt a határátkelőhelyen fogták el. A helyszínelés idejére az autópályán a határátkelő kilépő irányába félpályán haladhatott a forgalom. Segítségnyújtás elmulasztása és járművezetés ittas állapotban vétségek miatt hallgatták ki a gázolót. Azt, hogy a gyalogos fiatalember hogyan került oda és mit keresett a sztrádán, a rendőrség még tovább vizsgálja.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

cs3_admin

Szabadnapos mentős segített Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Az autó motorja is kiszakadt, amikor kamionnal ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó borult árokba az M5-ösön

cs3_admin

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr

cs3_admin

Ittasság miatt előállították azt a sofőrt, aki balesetet okozott a 44-es főúton

cs3_admin

Hat autó ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Motoros szenvedett balesetet Makón

cs3_admin

Egy személy életét vesztette, személyautó és kamion ütközött

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább