Csongrád

Átadták Bársony István Mezőgazdasági Technikum felújított főépületét Csongrádon

Szerdán adták át az Alföldi Agrárszakképzési Centrum (ASzC) Bársony István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium felújított főépületét Csongrádon.

A mezőgazdasági szakközépiskola felújítása befejeződött, az épületen nyílászárókat cseréltek, kívülről hőszigetelték, valamint napelemeket is felszereltek. A renoválás során arra is ügyeltek, hogy az 1928-ban elkészült iskola arculata ne változzon meg, az épület a felújítást követően is megtartotta régi jellegzetességeit.

Az ünnepségen a megjelenteket Asztalos Zoltán, az intézmény igazgatója köszöntötte,, majd rövid beszédében kitért arra, hogy előkészítés alatt van a mezőgazdasági középiskola vadászházának és tanműhelyének felújítása is.

Vári László, az Alföldi ASzC kancellárja megköszönte a szaktárcának az anyagi támogatását, az iskola vezetésének pedig a felújítás lebonyolításában végzett munkáját. Kérte a diákokat, hogy vigyázzanak az épület állagára.

Beszédet mondott Bedő Tamás, Csongrád polgármester is, melynek során kijelentette:a város továbbra is támogatja a középiskolát, tervben van a kollégium újabb vizesblokkjának felújítása, a tervezett városközpont-rehabilitáció során pedig parkolókat építenek majd a környéken.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor

A szentesi és csongrádi pedagógusok is ismerkedhettek a mesterséges intelligenciával

Szabó Viktor

Feszítővassal támadt egy férfi egy csongrádi házra

Szabó Viktor

Húsvétkor irány a Brunnbauer Állatsimogató!

Szabó Viktor