Szentes

Sportcsillagok: Kőbán Rita lesz a vendég október 16-án, szombaton 17 órától a szentesi színházban

A SPORTCSILLAG SAROK elnevezésű színházi sorozatban a kétszeres olimpiai és kilencszeres világbajnok kajakozóval másfél órás zenés, kötetlen beszélgetésre invitál mindenkit a szentesi Tóth József Színház és Vigadó, aki szeretné közelebbről megismerni az eddigiekhez képest picit más oldaláról is a bálványként tisztelt Kőbán Ritát, az igazi sportcsillagot. (Különleges meglepetéssel is készülnek…)

Az érdeklődők a https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor/ oldalon tudnak regisztrálni! (A program megkeresése után a jobb felső sarokban található Belépő! feliratra kell kattintani!
Jelentkezni személyesen is a programokra a Szentes Házban (Kossuth téri körforgalomnál) kedden és csütörtökön 16 és 18 között, szombaton 10 és 12 óra között. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Forrás: Facebook/Tóth József Színház és Vigadó

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Új parancsnok a szentesi műszaki ezred élén

tk_arpad

Négymilliárd forintnyi kapacitásbővítő beruházást valósított meg a Hungerit Zrt.

tk_arpad

Százéves a szentesi iparszerű baromfifeldolgozás

tk_arpad

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsmában

tk_arpad

Elképesztő hajkreációval nyert a szentesi Berkecz Lilla

cs3_admin

Kapálógépet, kerékpárt, láncfűrészt lopott egy szentesi tolvaj

tk_arpad

Kulturális örökség napjai – Nyílt napokkal és történelmi sétákkal is várják az érdeklődőket Szentesen, Szegeden és Csongrád-Csanád megyében

tk_arpad

Csallány Gábor dédunokája járt Szentesen

tk_arpad

Műtrágyát szállító traktornak ütközött egy kamion Szentesnél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább