Kistelek

Sebességkorlátozó táblákat kértek a kisteleki lakosok

Nem utólag kellene sajnálkozni, hogy baj van, hanem betartani a szabályokat – hívja fel a figyelmet a kisteleki városrendész.

A lakosság részéről folyamatosan érkeztek jelzések, hogy a Damjanich utcát és a Liget utcát igen sokan versenypályának tekintik, melyre tekintettel sebesség korlátozó táblák kihelyezését kérték. A táblák kihelyezése a Damjanich utcán már megtörtént, a Liget utcába a közeljövőben kerülnek ki a táblák – tájékoztatta a kistelekjaras.hu-t Tódor Sándor városrendész.

A Liget u. és a Kossuth L. u. sarkánál a szerviz útra visszakerültek az elsőbbségadás kötelező táblák, a védett út a Liget utca.

A Vásártér u. és a Bocskai u. sarkára, az elsőbbségadás kötelező tábla helyett Állj, elsőbbségadás kötelező / STOP/ tábla került kihelyezésre. A forgalom rendje nem változott, továbbra is a Vásártér utca a védett útvonal.

Ezúton szeretnénk megköszönni, a gépjármű vezetőknek, hogy figyelmes és segítőkész közlekedéssel hozzájárulnak, hogy az általános iskola környékén kialakult reggelenkénti forgalomkorlátozás időszaka zökkenőmentesen lezajlik.

A lakosság részéről több jelzés is érkezett veszélyesnek ítélt útszakaszokról, melyekkel kapcsolatosan vizsgáljuk, hogy milyen módon tehetnénk biztonságosabbá Kistelek belterületét.

Ezen területeken, ahol táblák kihelyezésére került sor, a rendőrség fokozott ellenőrzést fog végezni a szabálytalankodók kiszűrésére.

Tudjuk, hogy a megoldás az lenne, hogy azok, akik a gyorshajtással veszélyeztetik a lakosok, felnőttek és gyermekek életét, ne utólag sajnálkozzanak, hogy hibát követtek el, hanem gondolkodjanak előre, és közlekedjenek kulturáltan, a szabályok betartásával
– fogalmazott a kisteleki városrendész.

kistelekjaras.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

A Kárpátalján árván maradt gyerekeknek gyűjtenek Kisteleken

Szabó Viktor

Vadonatúj lombszívó segíti az őszi munkákat Kisteleken

Szabó Viktor

Kistelek polgármestere: nem épül akkumulátorgyár!

Szabó Viktor

Új hűtőládát kapott a gyepmesteri telep Kisteleken

Szabó Viktor

A 12 éves kisteleki Béres Kata az ország lejobb görkorisa

Szabó Viktor

Kutyákkal együtt indult a IV. Kistelek-Ópusztaszer Éjszakai Gyalogtúra

Szabó Viktor

Földrengés volt Kistelek közelében!

Szabó Viktor

Új benzinkút épül Kisteleken

Szabó Viktor