Szentes

Szeptemberben két bérleten kívüli előadás a szentesi új színházban

Szeptemberben két bérleten kívüli előadás az új színházban! Jegyek már kaphatók! – adta hírül a szentesi Tóth József Színház és Vigadó a Facebook oldalán.

2021. szeptemberében a Vörösmarty Színház és a József Attila Színház vendégjátékát tekinthetjük meg bérleten kívüli előadásban az új Tóth József Színház és Vigadóban.
Szeptember 17-én Gáspár Sándor főszereplésével láthatjuk Molnár Ferenc: Játék a kastélyban komédiát. Molnár Ferenc parádés szó- és szívpárbajokokat megjelenítő darabjában semmi sem az, aminek látszik. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg. Színházat látunk a színházon belül, ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá?
A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/jatek-a-kastelyban/
A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!
Szeptember 21-én kedden a József Attila Színház vendégjátékának örülhetünk. Lux Ádám, Nemcsák Károly, Molnár Zsuzsanna, Holczinger Szandra és Botár Endre szereplésével láthatjuk Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek színjátékát.
Az 1942-ben megjelent, nagy indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regény vakító élességgel világít a barátság, a hűség és az árulás ösvényeibe. Két régi barát évtizedek után újra találkozik, s végig beszélgetik az éjszakát. A múltra visszatekintve egyikükből vádlott, másikukból vádló lesz.
A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/a-gyertyak-csonkig-egnek/
A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!

Forrás, fotó: Facebook/Tóth József Színház és Vigadó

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A szentesi Hősök erdeje futópályája fénybe borult

cs3_endre

Frontálisan ütközött két autó, öten sérültek meg Szentes mellett

cs3_admin

Csongrádi bor múltja lesz a téma csütörtöki Szentesi Szalonban

tk_arpad

Szentesen tartja A revizor előbemutatóját a Békéscsabai Jókai Színház

cs3_admin

Vonattal ütközött egy személyautó Szentesen

tk_arpad

Őzet ütött el egy autó a Szentesi híd előtt

cs3_admin

Szentesi fiatalok karácsonyi nagy ötlete

cs3_admin

Újra fénykorát éli a Tóth József Színház

cs3_admin

Eltűnés miatt keresnek egy szentesi nőt

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább