Nagymágocs

Országos elismerés a Nagymágocsi Polgárőr Egyesületnek és Nagymágocsnak

Az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége a település és lakossága biztonságát szolgáló polgárőrség támogatásáért a Polgárőr Község kitüntető címet adományozta Nagymágocs Nagyközségnek.

A kitüntető címet a Nagymágocsi Polgárőr Egyesület elnökével, Párkány Györggyel vette át Szebellédi Endre, Nagymágocs polgármestere Mórahalmon az Országos Polgárőr Napon.

Szebellédi Endre az alábbiakban írta közösségi oldalán:
“Köszönet és tisztelet jár minden nagymágocsi polgárőrnek, akik szabadidejüket áldozva, önként látják el a polgárőri feladatokat, amelyek kiterjednek a szociális ellátások segítésére is.
A teljesség igénye nélkül ilyen tevékenység a közterületek megóvása, az extrém időjárásban az idősek és rászorulók segítése, de a polgárőrségnek köszönhető a besurranók, illegális lakásfoglalók tevékenységének feltárása is.
A fiatalok számára is perspektíva a polgárőrség, melynek szervezésében élen jár az egyesület. A felvétel folyamatos, az egyesület várja a jelentkezéseket.
Köszönet jár minden Nagymágocsi lakosnak, akik segítik, támogatják a polgárőrök feladatellátást. Nagymágocs Nagyközség Önkormányzat képviselő-testülete nevében köszönöm a Nagymágocsi Polgárőr Egyesület munkáját, amely nagy mértékben hozzájárul településünk élhetőségéhez és biztonságához.”



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kocsmából lopott és még verekedett is egy nagymágocsi férfi

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a magyar agrárium elismertsége soha nem volt olyan jó, mint jelenleg

tk_arpad

Átadták az Idősbarát Önkormányzat Díjakat – Nagymágocs és Sándorfalva is a díjazottak között

tk_arpad

Épül az új piacépület Nagymágocson

tk_arpad

Megújul három tanterem a nagymágocsi iskolában

tk_arpad

Megújult az iskola tornaterme Nagymágocson

cs3_admin

Megkezdődik a közvilágítás korszerűsítése Nagymágocson

cs3_admin

Grillparty és chili evő verseny Nagymágocson

cs3_admin

Újabb járdaszakasz újul meg Nagymágocson

cs3_admin