Vélemény

Moderari: Kiváltságosok

Csodálkozva figyelem a neomarxista tanok nyugat-európai terjedését.

Azon pedig nem győzök csodálkozni, hogy mindennek a forrása az Amerikai Egyesült Államokban van. Küzdöttek a Szovjetunió marxista rendszerével vagy ötven évet, most meg elkezdték másolni. Ráadásul azt a részt, amit abból a rendszerből a legvégső esetben sem kellene.

Tőlünk nyugatabbra a baloldali politika új elnyomottakat keresett, – a proletárokkal már senki sem törődik – akik védelmében meg lehet „regulázni” a többséget, új kisebbségek, új üldözöttek nevében irányítás alá vonták a legtöbb államot.

A lényeg a hatalom, amit a kisebbségek védelme érdekében gyakorolnak a többség felett. A kirakatban legalább is ez van. Akár ez még szép is lehetne, ha igaz volna.

A megszerzett hatalom megtartása érdekében – természetesen a kisebbségek jogainak védelmében – aztán mindenkit üldöznek, aki nem ért velük egyet. Akár csak a régi vágású maoisták, sztálinisták.

Emlékszünk Rákosi Mátyásra? Gerő Ernőre? Az ÁVH-s Péter Jánosra?

No, ezek az új amerikai marxisták éppen ilyen fából vannak faragva, éppen ilyen kíméletlenek, éppen ilyen könyörtelenek. Amit képviselnek, pont olyan veszélyes, mint Mao Ce Tung kulturális forradalma (78 millió halott), Sztálin rendszere (23 millió halott), a Vörös Khmerek rémuralma (2,7 millió halott).

Tudjuk, hogy így is lehet, de kitapasztaltuk a saját bőrünkön, hogy így nem szabad.

Az újbaloldal sincs meg ideológia nélkül, de ezt az elméletet már nem a foxi-maxin oktatják. Tőlünk nyugatabbra olyan őrültségeket emeltek valódi egyetemi tananyaggá, mint a kritikai rasszelmélet, vagy éppen a gender elmélet.

A gender elmélet tulajdonképpen szórakoztató dolog. Ez az a szamárság, ami alapján az Európai Parlament ez év nyarán kimondta, hogy a férfiak is szülhetnek … Tőlem! Tessék, nyugodtan. Amíg nekem nem kötelező.

A kritikai rasszelmélet viszont utóbbi évtized egyik legveszélyesebb találmánya. Kevesen hallottak róla, mert Magyarországon csak a 2016-os évben jelent meg erről az első tanulmány.

Röviden: a világot felosztják kiváltságosakra (ők a fehérek) és elnyomottakra (mindenki más, aki nem fehérnek született). A fehér ember minden rossz forrása a bolygón. Már születésekor rasszista, a génjeiben hordozza a más rasszok elnyomását. Felelős a klímaváltozásért, a gyarmatosításért, a rabszolgatartásért, a háborúkért, és felelős általában minden emberi szenvedésért. Aki fehér, az nem ember többé, hanem a megtestesült rossz, maga a gonosz, aki (akik) ellen küzdeni lehet, sőt kell. Akit megrabolni, megerőszakolni, megölni nem csak lehet, de tulajdonképpen a nagyobb igazság nevében kell is.

és … IGEN!

Mi itt Magyarországon mindannyian elnyomó fehérek vagyunk. Te is! A baloldali szimpatizánsok is, az ellenzéki szavazók is, sőt azok is, akik sosem szavaztak életükben. Nem csak a FIDESZ szavazók, de nem ám!

Itt Magyarországon mindenki kiváltságos! Ugye-ugye, hogy ezt nem is vettük észre a mindennapi munka közben?

Kiváltságosok vagyunk, és célpont lettünk. Mindannyian.

                                                                                                                                  Moderari- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Eldőlt: Magyar Péter nem politikus, hanem szektavezér

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor