Kék Hírek Kistelek

Az M5-ös autópálya fenntartó járművének ütközött egy kamion Kistelek határában

A kamionsofőr elmondása szerint Szegedre tartott, amikor a külső sávban haladt előtte egy másik kamion, a mellette haladó autók miatt pedig egy kicsit jobbra húzódott, és az előtte lévő kamion takarása miatt nem látta a leállósávban álló pályafenntartó teherautót és nekihajtott.

A szétszóródott roncsok miatt egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, egy másik autó pedig a roncsok miatt sérült meg. A balesetben személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős, mindkét nagy jármű mozgásképtelenné vált. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az M5-ös  autópálya érintett szakaszán félpályás útlezárás volt érvényben, csak a belső sávban engedték a forgalmat, ami miatt nagy jelentős torlódás alakult ki.

Egy hete szintén az M5-ösön az autópálya karbantartó járművének csapódott egy személyautó.Akkor a sövényvágási munkálatok miatt mozgó terelő járműnek csapódott egy autó, akkor egy ember sérült meg. Ott úgy tudjuk, hogy a gépkocsi vezetőjének nem volt jogosítványa, az autónak nem volt műszakija, illetve a benne ülők nem használták a biztonsági övet. 

Fotók: Donka Ferenc



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Baleset Szentes közelében, mentőhelikopter is érkezett!

Szabó Viktor

Betörtek egy szentesi üzletbe, de a rendőrök gyorsan elkapták a tettest

Szabó Viktor

Szupermarket pultjáról lopott pénztárcát egy szentesi nő

Szabó Viktor

Óvatosan a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon (is)!

Szabó Viktor

Nők lopták meg alkalmi ismerősüket Csongrádon

Szabó Viktor

Kapuszárnyat lopott egy páros Szentesen, az ügyben nyomozás indult

Szabó Viktor

Tervezett ütemben halad a kisteleki tortilla-gyár építése

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább