Baks

Felavatták a Levelényi utat

Bakson közös cél érdekében fogtak össze a helyi gazdák és az önkormányzat, akik már a következő útszakasz felújítását is tervezik.

A baksi önkormányzat és a helyi gazdák együttműködésének, és egy sikeres pályázatnak köszönhetően sikerült felújítani a Levelényi utat. Az út átadására június 18-án, pénteken került sor.

Búza Zsolt polgármester elmondta, nagyon ráfért már az útra a felújítás, radikálisan elkülönül a két rész állapota, és ezzel az útfelújítással nem csak a gazdák jártak jól, hanem az önkormányzat is gyarapodott.

A település vezetője a köszönetét fejezte ki a projektben érintetteknek, a pályázatíróknak, a tervezőnek, kivitelezőnek, a képviselő-testületnek, és Farkas Sándor államtitkárnak, országgyűlési képviselőnek a projekt támogatásáért. Köszönete után egyben jelezte is, hogy a továbbiakban is a gazdákkal együttműködve tervezik a folytatást, és a fennmaradó két kilométeres útszakaszra is szeretnének majd pályázatot beadni.

Farkas Sándor azt emelte ki, hogy mennyire fontos a gazdatársadalom együttműködése, amit mutat ennek az útnak a felújítása, az összefogással elért cél is.

kistelekjaras.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Autósok figyelem! Nem jár a komp Mindszent és Baks között!

Szabó Viktor

Újabb baleset: árokba borult egy személyautó Baks és Ópusztaszer között

Szabó Viktor

20 éves csanyteleki férfi lopott Bakson

Szabó Viktor

Közel százhatvan zsák műtrágyát loptak el Bakson

Szabó Viktor

Tűz volt Bakson, több település lánglovagjai is segítettek oltani

Szabó Viktor

Átadták Baks új boltját és postáját

Szabó Viktor

Bakson alkoholt, Kisteleken kerékpárt lopott – nem úszta meg szárazon

Szabó Viktor

Nyitott autóból lopott egy férfi Bakson

tk_arpad

Iskolába is járt a baksi gólya

tk_arpad