Baks

Felavatták a Levelényi utat

Bakson közös cél érdekében fogtak össze a helyi gazdák és az önkormányzat, akik már a következő útszakasz felújítását is tervezik.

A baksi önkormányzat és a helyi gazdák együttműködésének, és egy sikeres pályázatnak köszönhetően sikerült felújítani a Levelényi utat. Az út átadására június 18-án, pénteken került sor.

Búza Zsolt polgármester elmondta, nagyon ráfért már az útra a felújítás, radikálisan elkülönül a két rész állapota, és ezzel az útfelújítással nem csak a gazdák jártak jól, hanem az önkormányzat is gyarapodott.

A település vezetője a köszönetét fejezte ki a projektben érintetteknek, a pályázatíróknak, a tervezőnek, kivitelezőnek, a képviselő-testületnek, és Farkas Sándor államtitkárnak, országgyűlési képviselőnek a projekt támogatásáért. Köszönete után egyben jelezte is, hogy a továbbiakban is a gazdákkal együttműködve tervezik a folytatást, és a fennmaradó két kilométeres útszakaszra is szeretnének majd pályázatot beadni.

Farkas Sándor azt emelte ki, hogy mennyire fontos a gazdatársadalom együttműködése, amit mutat ennek az útnak a felújítása, az összefogással elért cél is.

kistelekjaras.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Iskolába is járt a baksi gólya

tk_arpad

Illegálisan üzemeltetett játékgépeket egy baksi kocsmáros

tk_arpad

Díjkitűzés: 300.000 forint a műtrágyatolvaj nyomravezetőjének

tk_arpad

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

cs3_admin

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább