Térség

Sikeresen pályázott az Alföldi Agrárszakképzési Centrum

Az Alföldi Agrárszakképzési Centrum sikeres pályázatot nyújtott be az “Ágazati képzőközpontok infrastrukturális és szakmai felkészítése az új szakképzési struktúrára” c. felhívásra, amely 205.509.698 Ft összegű támogatást nyert, amelyről a napokban kapták meg a támogatói döntést.

Információink szerint a támogatással egy olyan ágazati képző központ kerül kialakításra az Alföldi Agrárszakképzési Centrum intézményei részére, amely a 21. század modern mezőgazdaságának oktatását helyezi a középpontba olyan modern eszközök beszerzésével, kialakításával, amelyek a digitális mezőgazdaságot, a precíziós technológiák meghonosítását, megszerettetését segíti a fiatalok körében.

A támogatói döntésről szóló emléklapot Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő adta át csütörtökön Dr. Horváth Józsefnek, az Alföldi Agrárszakképzési Centrum főigazgatójának.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A rendőrök betöréses lopásból származó tárgyak tulajdonosainak jelentkezését várják

cs3_admin

Magyarország jól halad a klímavédelmi célok megvalósításában

cs3_admin

Halálos baleset történt Kaszaperen

cs3_admin

Állatkínzásért kell felelnie

cs3_admin

Halálos motoros baleset Kiskunfélegyházánál

cs3_admin

Újabb indiaikender-ültetvényt számolt föl a rendőrség Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Mentő szállította el a kerékpárost Vásárhelyen

cs3_admin

Autókat szállító jármű borult az árokba az M5-ös autópályán

cs3_admin

Óvatosan az utakon, sok az őzbaleset

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább