Térség

Sikeresen pályázott az Alföldi Agrárszakképzési Centrum

Az Alföldi Agrárszakképzési Centrum sikeres pályázatot nyújtott be az “Ágazati képzőközpontok infrastrukturális és szakmai felkészítése az új szakképzési struktúrára” c. felhívásra, amely 205.509.698 Ft összegű támogatást nyert, amelyről a napokban kapták meg a támogatói döntést.

Információink szerint a támogatással egy olyan ágazati képző központ kerül kialakításra az Alföldi Agrárszakképzési Centrum intézményei részére, amely a 21. század modern mezőgazdaságának oktatását helyezi a középpontba olyan modern eszközök beszerzésével, kialakításával, amelyek a digitális mezőgazdaságot, a precíziós technológiák meghonosítását, megszerettetését segíti a fiatalok körében.

A támogatói döntésről szóló emléklapot Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő adta át csütörtökön Dr. Horváth Józsefnek, az Alföldi Agrárszakképzési Centrum főigazgatójának.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Baleset a 442-es úton

cs3_admin

Ketten sérültek meg amikor fának csapódott egy kisbusz Vásárhely közelében

cs3_admin

Halálos baleset az M43-as autópályán

cs3_admin

Két személygépkocsi ütközött Orosháza és Kardoskút között

cs3_admin

Egy üzem épülete és egy raktár égett Vásárhelyen

cs3_admin

Baleset a Jókai és a Damjanich utca kereszteződésében Vásárhelyen

cs3_admin

Kamion pótkocsija égett Nyárlőrincnél

cs3_admin

Ketten sérültek meg egy frontális ütközésben Tiszaalpárnál

cs3_admin

A gazdaboltokat ellenőrzi Csongrád-Csanád megyében a NAV

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább