Csongrád

Újabb Sághys sikerek

A Hódmezővásárhelyi SZC Sághy Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma két tanulója az ország legjobbjai között.

Sebők Milán országos összesítésben a 2. helyen végzett, míg Hódi Péter Benedek a legjobb tíz közé került az Ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyak (ÁSZÉV) idei versenyén.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyét a magyarországi, nappali rendszerű képzést folytató szakgimnáziumok azon tanulói számára hirdette meg, akik a versenykiírás tanévében a középiskolai szakaszt lezáró évfolyam tanulói, és rendes érettségi vizsgájuk az adott vizsgatárgyból a május – júniusi vizsgaidőszakban esedékes.

A verseny idén rendhagyó formában került megrendezésre. Két fordulós megmérettetésen estek át a tanulók, akik faipari ismeretek tantárgyból remekeltek, és bizonyították az iskolánkban megszerzett tudásukat.

A helyezésük alapján a felvételi eljárás során érvényesíthető többletpontokat, továbbá elismerő oklevelet és jutalmat kaptak.

Szakmai felkészítőik: Száraz András, Tóth Zoltán és Várkonyi István oktatók voltak.

Jövőre újabb cél van a fiatalok elé kitűzve, a sikeres faipari technikus bizonyítvány megszerzése, melyért a legjobb úton haladnak.

Sok sikert kívánunk a jövőben is céljaik megvalósításához!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egy háromfős társaság randalírozott Csongrádon

tk_arpad

Ismét Diákolimpikonok lettek a csongrádi Giricz-testvérek Országúti Kerékpárban

tk_arpad

Csongrádon randevúznak a néptáncpedagógusok

Pászti Dániel

Nyolc év fegyházra ítéltek egy csongrádi boltot kirabolni próbáló férfit

tk_arpad

Eltűnt egy csongrádi férfi

tk_arpad

Vármegyéről Vármegyére – A csongrádi Szent Orbán szobor a Kossuth Rádióban

tk_arpad

Forradalmi árakkal várja a látogatókat a nemzeti ünnepünkön a csongrádi fürdő

tk_arpad

Bilincsben a csongrádi fatolvajok

tk_arpad

Új nyitvatartás a csongrádi fürdőben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább