Vélemény

Pintér Kornél: Kedves Barátom!

Hétvégén a HVG című szélsőliberális nyomtatvány elektronikus változatában megjelent a “Hogyan vesszük vissza?” című förmedvény, mely a 2022-es országgyűlési választások utánra a jobboldallal történő leszámolás menetrendjét vette számba.

Egyik fő megállapítása: “fel kell függeszteni a jogállamot, lesz pár hónap vörösterror, aztán utána átöltözünk.” Ezzel a mondattal végképp eltört nálam valami…..

Pártokon kívüli antikommunista, jobboldali értelmiségiként, római katolikus hitét gyakorló 3 gyermekes családapaként ezért mostantól harcba szállok a magyar megmaradás egyedüli megoldását nyújtó FIDESZ-KDNP kampányát segítve. Hűen a kommunisták által kifosztott, meggyalázott, tönkretett anyai és apai őseim emlékéhez. Utolsó gazember és fajtám árulója lennék, ha a szellemi és anyagi örökségük birtokában nem így tennék.

Dédszüleim, nagyszüleim és szüleim életét azok tették tönkre, akiknek kölykei, unokái és vazallusai ismét a hatalomba igyekeznek. Komolyan azt gondolják, hogy amíg újra vörösterroroznak, addig a jobboldaliak a népszabadság régi könyvtári példányait olvasgatva múlatják az időt?

Apai dédnagyapám Bronz, Kisezüst és Nagyezüst Vitézségi Érmekkel fejezte be az első világháborút, majd a háború végén a bolsevik csőcselék tombolását látva csatlakozott a Nemzeti Hadsereghez. Részt vett a Tanácsköztársaság leverésében, illetve a kommunista söpredék elszámoltatásban. Szinte egy évig a családja sem látta, annyira elmerült a magyar igazság keresésében. Ezért a nemzeti ellenforradalom 20. évfordulóján a Kormányzó úr Őfőméltóságától megkapta a Nemzetvédelmi Keresztet is.

Az ő emléke is kötelez. Apai nagyapámé is, aki 1956-ban egy Somogy megyei faluban a helyi Nemzeti Forradalmi Bizottság elnöke volt. Anyai dédnagyapámé is, akit Lovason 1945 után az egykori cselédjeiből lett kommunista söpredék tett tönkre. Anyai nagyapámé is, aki a bolsevizmus elleni küzdelemben a keleti fronton tűnt el 1943.január 12-én. Édesanyámé is, aki még a halála előtti években is úgy ivott meg egy pohár tejet, hogy az 50-es évek beszolgáltatásainak átkos emléke kísérte, amikor az 5 tehén mellett a neki és nagynénémnek kivett 2 pohár tejért megverték a nagymamát.

A mai naptól a Facebook profilomon ezért a választási küzdelem időszakára elhagyom a “vitéz” előnév használatát, mentesítve a ellenzéki csőcselék aljas támadásaitól az általam féltve óvott és védelmezett Vitézi Rendet.

Magyar vagy? Nem akarod, hogy a csőcselék lebontsa a határzárat és a migránsokat a nyakunkra engedje? Félted gyermekeid és unokáid jövőjét a deviancia és a genderőrület uralmától ? Hiányoznának a nagyszerű családpolitikai intézkedések? Nem akarod az adók drasztikus emelését? Nem akarsz évente többször közműdíj emeléseket? Szeretteid halála után nem akarsz jelentős illetékeket fizetni? Magyar kézben akarod továbbra is a magyar termőföldet?

Akkor ne dőlj be a csőcselék hazugságainak, védd meg az elmúlt évek nemzetépítő kormányzati intézkedéseit és dolgozz a FIDESZ-KDNP győzelméért!

A szerző független önkormányzati képviselő



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor