Vélemény

Pintér Kornél: Kedves Barátom!

Hétvégén a HVG című szélsőliberális nyomtatvány elektronikus változatában megjelent a “Hogyan vesszük vissza?” című förmedvény, mely a 2022-es országgyűlési választások utánra a jobboldallal történő leszámolás menetrendjét vette számba.

Egyik fő megállapítása: “fel kell függeszteni a jogállamot, lesz pár hónap vörösterror, aztán utána átöltözünk.” Ezzel a mondattal végképp eltört nálam valami…..

Pártokon kívüli antikommunista, jobboldali értelmiségiként, római katolikus hitét gyakorló 3 gyermekes családapaként ezért mostantól harcba szállok a magyar megmaradás egyedüli megoldását nyújtó FIDESZ-KDNP kampányát segítve. Hűen a kommunisták által kifosztott, meggyalázott, tönkretett anyai és apai őseim emlékéhez. Utolsó gazember és fajtám árulója lennék, ha a szellemi és anyagi örökségük birtokában nem így tennék.

Dédszüleim, nagyszüleim és szüleim életét azok tették tönkre, akiknek kölykei, unokái és vazallusai ismét a hatalomba igyekeznek. Komolyan azt gondolják, hogy amíg újra vörösterroroznak, addig a jobboldaliak a népszabadság régi könyvtári példányait olvasgatva múlatják az időt?

Apai dédnagyapám Bronz, Kisezüst és Nagyezüst Vitézségi Érmekkel fejezte be az első világháborút, majd a háború végén a bolsevik csőcselék tombolását látva csatlakozott a Nemzeti Hadsereghez. Részt vett a Tanácsköztársaság leverésében, illetve a kommunista söpredék elszámoltatásban. Szinte egy évig a családja sem látta, annyira elmerült a magyar igazság keresésében. Ezért a nemzeti ellenforradalom 20. évfordulóján a Kormányzó úr Őfőméltóságától megkapta a Nemzetvédelmi Keresztet is.

Az ő emléke is kötelez. Apai nagyapámé is, aki 1956-ban egy Somogy megyei faluban a helyi Nemzeti Forradalmi Bizottság elnöke volt. Anyai dédnagyapámé is, akit Lovason 1945 után az egykori cselédjeiből lett kommunista söpredék tett tönkre. Anyai nagyapámé is, aki a bolsevizmus elleni küzdelemben a keleti fronton tűnt el 1943.január 12-én. Édesanyámé is, aki még a halála előtti években is úgy ivott meg egy pohár tejet, hogy az 50-es évek beszolgáltatásainak átkos emléke kísérte, amikor az 5 tehén mellett a neki és nagynénémnek kivett 2 pohár tejért megverték a nagymamát.

A mai naptól a Facebook profilomon ezért a választási küzdelem időszakára elhagyom a “vitéz” előnév használatát, mentesítve a ellenzéki csőcselék aljas támadásaitól az általam féltve óvott és védelmezett Vitézi Rendet.

Magyar vagy? Nem akarod, hogy a csőcselék lebontsa a határzárat és a migránsokat a nyakunkra engedje? Félted gyermekeid és unokáid jövőjét a deviancia és a genderőrület uralmától ? Hiányoznának a nagyszerű családpolitikai intézkedések? Nem akarod az adók drasztikus emelését? Nem akarsz évente többször közműdíj emeléseket? Szeretteid halála után nem akarsz jelentős illetékeket fizetni? Magyar kézben akarod továbbra is a magyar termőföldet?

Akkor ne dőlj be a csőcselék hazugságainak, védd meg az elmúlt évek nemzetépítő kormányzati intézkedéseit és dolgozz a FIDESZ-KDNP győzelméért!

A szerző független önkormányzati képviselő

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Apáti Bence: Merkel mutti aggódik

cs3_admin

Bohár Dániel: Magyarnak lenni

cs3_admin

„Össztüzet” kaptunk, megint

cs3_admin

Borsodi Attila: Büszkeség és balítélet – nem térdelünk!

cs3_admin

Lánczi Tamás: A COVID-csapda

tk_arpad

Szentesi Fidelitas: Tisztelt Szentesi Üdülőközpont és Szentesi Önkormányzat!

cs3_admin

Novák Előd: Tolvajokat támogat a Jobbik Újbudán is!

cs3_admin

Rákay Philip: Mégis mikorra esne Feri születésnapja?

cs3_admin

Kálomista Gábor: „Rendezők és producerek is fenyegették a Gyurcsány-film színészeit”

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább