Csongrád

Szakmai sikerek a Sághy-ban

2021. május 10-én kezdődnek az írásbeli szakmai vizsgák, de már vannak olyan tanulók a Sághyban, akiknek nem kell írásbeli vizsgájuk megírniuk, hiszen sikeresen szerepeltek a januári Szakma Sztár Versenyen.

A HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium két kőműves tanulója Keller-Pintér Lóránd Zsolt és Székely János kiválóan szerepelt a versenyen. Felkészítő tanáruk Csepreginé Berkes Rozália.

Keller-Pintér Lóránd Zsolt tanulmányait 2018-ban kezdte meg a Sághyban, kőműves tanulóként. Szorgalmával és megbízhatóságával rögtön kiemelkedett társai közül. Mindig érdekelték az új dolgok, nyitott, könnyen tanul és rendkívül érdeklődő. A rábízott feladatokat mindig lelkiismeretesen elvégezte. A karantén időszak alatt nehézséget okozott neki a tanulás, de nem csüggedt, amint részt lehetett venni a jelenléti órákon be is járt. A három év alatt alig hiányzott, pedig busszal közlekedik Tömörkényről iskolánkba. További tervei között szerepel még egyéb építőipari képzés elvégzése. Áldozatos munkájának eredményeként az országosan megrendezett Szakmasztár versenyen a 121 indulóból 2. helyezést ért el, Csongrád-Csanád Megye legjobbjaként. Kiemelkedő eredményének köszönhetően mentesül az írásbeli szakmai vizsga alól.

Székely János tanulmányait 2018-ban kezdte meg a Sághyban, kőműves tanulóként. Tanulási nehézségeit leküzdve, – kiemelkedő szorgalmával már a kezdetektől fogva jeles tanuló volt. A szakma iránti érdeklődése, fejlődő képessége kimagasló. Az órákra mindig bejárt, és aktív résztvevője volt. Szabadidejében is a szakmájával foglalkozik, a jövőjét is az építőiparban képzeli el. Kitartó és szorgalmas munkájának eredményeként az országosan megrendezett Szakmasztár versenyen a 121 indulóból 12. helyezést ért el, ami Csongrád-Csanád Megye 5. helyezett. Kiemelkedő eredményének köszönhetően mentesül az írásbeli szakmai vizsga alól.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kutyát mentetek a Tiszából a csongrádi tűzoltók

Szabó Viktor

Topsi Bálint csongrádi plébános volt a Retro Rádió ébresztőműsorának “vendége”

Szabó Viktor

Kívül-belül megújult a csongrádi ravatalozó épülete

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

Árad a Tisza, nem üzemel a híd sem Csongrádnál!

Szabó Viktor

Péntek este kigyulladt egy lakóház Csongrádon

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Mától Szentesre és Csongrádra is érkezik a dupla nyugdíj

Szabó Viktor

Házasság hete lesz Csongrádon

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább