Kék Hírek Térség

Átrepült a szemközti sávba egy kisteherautó az M5-ös autópályán

Ketten sérültek meg, amikor egy kisteherautó átrepült a szemközti sávba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, az éjszaka.Szeged felé haladt a kisteherautó, amikor vezetője elaludt, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd azon átrepült a szemközti sávba, és egy trélert vontató kisbusznak csapódott, végül az árokba sodródott.

Az ütközéstől a vétlen kisbusz a szalagkorlátnak ütközött, a tréleren vontatott jármű pedig a sztrádát elzárva felborult, amit a tűzoltók állítottak kerekeire. A kisbuszban utazó szabadkai nő elmondta, hogy Németországba tartottak és nagyon meglepődtek, amikor szemből átrepült a kisteherautó. Próbálták kikerülni, de mégis összeütköztek és a szalagkorlátnak sodródtak. Azt is mondta, hogy kilencen ültek a kisbuszban, közülük két nő sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautót vezető férfinek nem esett baja. A helyszínelés és a mentés miatt, közel hat órán át teljesen lezárták az M5-ös főváros felé vezető ezen szakaszát.

Forrás, fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egymást lövik a migránsok a magyar határ közelében

cs3_admin

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

cs3_admin

Szabadnapos mentős segített Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Az autó motorja is kiszakadt, amikor kamionnal ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó borult árokba az M5-ösön

cs3_admin

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr

cs3_admin

Ittasság miatt előállították azt a sofőrt, aki balesetet okozott a 44-es főúton

cs3_admin

Hat autó ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Motoros szenvedett balesetet Makón

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább