Kék Hírek Térség

Átrepült a szemközti sávba egy kisteherautó az M5-ös autópályán

Ketten sérültek meg, amikor egy kisteherautó átrepült a szemközti sávba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, az éjszaka.Szeged felé haladt a kisteherautó, amikor vezetője elaludt, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd azon átrepült a szemközti sávba, és egy trélert vontató kisbusznak csapódott, végül az árokba sodródott.

Az ütközéstől a vétlen kisbusz a szalagkorlátnak ütközött, a tréleren vontatott jármű pedig a sztrádát elzárva felborult, amit a tűzoltók állítottak kerekeire. A kisbuszban utazó szabadkai nő elmondta, hogy Németországba tartottak és nagyon meglepődtek, amikor szemből átrepült a kisteherautó. Próbálták kikerülni, de mégis összeütköztek és a szalagkorlátnak sodródtak. Azt is mondta, hogy kilencen ültek a kisbuszban, közülük két nő sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautót vezető férfinek nem esett baja. A helyszínelés és a mentés miatt, közel hat órán át teljesen lezárták az M5-ös főváros felé vezető ezen szakaszát.

Forrás, fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kisteherautóba csapódott egy személygépkocsi Szeged mellett

cs3_admin

Árokba hajtott és betonelemnek csapódott egy autó Nagytőkénél

cs3_admin

A hétvége tűzesetei térségünkben

cs3_admin

Hétfőtől szerdáig vonatpótló buszok közlekednek a Kiskunfélegyháza-Szentes szakaszon

cs3_admin

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Vásárhelyen

cs3_admin

Tűz Hódmezővásárhely külterületén

cs3_admin

Motor és furgon ütközött Vásárhelyen

cs3_admin

Építsd az álomtested!

cs3_admin

Ház falának csapódott egy autó Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább