Kék Hírek Térség

Átrepült a szemközti sávba egy kisteherautó az M5-ös autópályán

Ketten sérültek meg, amikor egy kisteherautó átrepült a szemközti sávba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, az éjszaka.Szeged felé haladt a kisteherautó, amikor vezetője elaludt, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd azon átrepült a szemközti sávba, és egy trélert vontató kisbusznak csapódott, végül az árokba sodródott.

Az ütközéstől a vétlen kisbusz a szalagkorlátnak ütközött, a tréleren vontatott jármű pedig a sztrádát elzárva felborult, amit a tűzoltók állítottak kerekeire. A kisbuszban utazó szabadkai nő elmondta, hogy Németországba tartottak és nagyon meglepődtek, amikor szemből átrepült a kisteherautó. Próbálták kikerülni, de mégis összeütköztek és a szalagkorlátnak sodródtak. Azt is mondta, hogy kilencen ültek a kisbuszban, közülük két nő sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautót vezető férfinek nem esett baja. A helyszínelés és a mentés miatt, közel hat órán át teljesen lezárták az M5-ös főváros felé vezető ezen szakaszát.

Forrás, fotók: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Épségben megtalálták a szentesi születésű kismamát, már a gyerek is megszületett!

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

Rablópárost fogtak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

Pofánk leszakad: Márki-Zayék kizárták a diákokat az egyik vásárhelyi iskolából

Szabó Viktor

Becsengettek, elstartolt a 2023/24-es tanév

Szabó Viktor

A legmagasabb fokú hőségriasztás lépett életbe!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább