Kék Hírek Térség

Átrepült a szemközti sávba egy kisteherautó az M5-ös autópályán

Ketten sérültek meg, amikor egy kisteherautó átrepült a szemközti sávba az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza határában, az éjszaka.Szeged felé haladt a kisteherautó, amikor vezetője elaludt, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd azon átrepült a szemközti sávba, és egy trélert vontató kisbusznak csapódott, végül az árokba sodródott.

Az ütközéstől a vétlen kisbusz a szalagkorlátnak ütközött, a tréleren vontatott jármű pedig a sztrádát elzárva felborult, amit a tűzoltók állítottak kerekeire. A kisbuszban utazó szabadkai nő elmondta, hogy Németországba tartottak és nagyon meglepődtek, amikor szemből átrepült a kisteherautó. Próbálták kikerülni, de mégis összeütköztek és a szalagkorlátnak sodródtak. Azt is mondta, hogy kilencen ültek a kisbuszban, közülük két nő sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A kisteherautót vezető férfinek nem esett baja. A helyszínelés és a mentés miatt, közel hat órán át teljesen lezárták az M5-ös főváros felé vezető ezen szakaszát.

Forrás, fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vonat elé hajtott egy autó Lakiteleknél

cs3_admin

Egy kiskorú gyermek is megsérült, amikor teljesen összetört egy autó Kecskemét és Szentkirály között

cs3_admin

Befejeződött annak a szlovák kamionnak a műszaki mentése, amely árokba hajtott Kecskemét határában

cs3_admin

Teljesen kiégett egy kisteherautó az M5-ösön Kecskemétnél

cs3_admin

Két kamion ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Kamion csúszott le az útról Kútvölgynél

cs3_admin

Cserbenhagyásos baleset az M5-ösön

cs3_admin

Kerékpárosok ütköztek Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Ég a növényolajgyár Kiskunfélegyházán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább