Nagymágocs

Összefogással újult meg a szarvasi dűlőút Nagymágocson

A nagymágocsi gazdák és az önkormányzat összefogásában most megújult a Szarvasi út, ami stratégiai fontosságú a nagymágocsi mezőgazdasági úthálózatban – adta hírül közösségi oldalán Szebellédi Endre Nagymágocs polgármestere.

Múlt hét végén nagy erők mozdultak meg az ügyért. 300 m3 útalap került kihordásra a területre közel 10 traktorral, mezőgazdasági géppel és szerelvényeikkel.

“Név szerint köszönet illeti a szervezést felvállalókat és mindazokat, akik a gépi és kézi erőt adták. Név szerint Varga-Kis János, Magony János, Czakó Krisztián, Németh Mihály, Németh Nándor, Tóth Ferenc, Konyecsik Tamás, Nagy István, Kukovecz Sándor, Juhász Róbert, Kis Imre, Kun György, Török Ferenc, Török Patrik. Ezzel párhuzamosan a Nagymágocsi Farmer Kft. munkatársai Bogyó Dűlőn, a Lőtéri dűlőn, és az azzal párhuzamos földúton végeztek útsimítási munkákat.Maradt még dűlőút és így munka is bőven. Várja a csapat azokat a gazdatársakat, akik magukénak érzik a közös ügyet. A feljavított utak állapotának megőrzése is nagyon fontos feladat. Elengedhetetlen, hogy aki nem is akarja kivenni a részét a közös munkából, de tisztelje a többiek erőfeszítéseit, és figyeljen oda a rendeltetésszerű használatra.

A most létrejövő összefogás megmutatta a gazdák erejét, és bizonyította, hogy közösen sokkal hatékonyabban lehet elérni a kitűzött célokat.” – írta a polgármester.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kocsmából lopott és még verekedett is egy nagymágocsi férfi

Szabó Viktor

Farkas Sándor: a magyar agrárium elismertsége soha nem volt olyan jó, mint jelenleg

tk_arpad

Átadták az Idősbarát Önkormányzat Díjakat – Nagymágocs és Sándorfalva is a díjazottak között

tk_arpad

Épül az új piacépület Nagymágocson

tk_arpad

Megújul három tanterem a nagymágocsi iskolában

tk_arpad

Megújult az iskola tornaterme Nagymágocson

cs3_admin

Megkezdődik a közvilágítás korszerűsítése Nagymágocson

cs3_admin

Grillparty és chili evő verseny Nagymágocson

cs3_admin

Újabb járdaszakasz újul meg Nagymágocson

cs3_admin