Sport

Mindenki egészséges az A-válogatott edzőtáborában

A férfi A-válogatott megkezdte a felkészülést a márciusi vb-selejtezőkre. A keret OTP Bank Ligában játszó játékosai csütörtök délben találkoztak Telkiben, ahol kora este meg is tartotta első edzést a Marco Rossi vezette szakmai stáb.

Minden játékos egészségesen érkezett meg Telkibe, a férfi A-válogatott összetartására. Szerencsére pozitív koronavírus-teszt sem hátráltatott senkit abban, hogy megkezdje a felkészülést a csapattal.

– Szerencsére eddig minden játékos és stábtag negatív teszteredményt produkált, és örömteli az is, hogy az eddig megérkezőket semmilyen sérülés sem hátráltatja – mondta az mlsz.hu-nak Dr. Szilas Ádám csapatorvos. – A csapat teljes buborékban készül a Lengyelország, San Marino és Andorra elleni mérkőzésekre, és továbbra is a legszigorúbban betartunk minden olyan előírást és belső protokollt, amely hozzásegíthet minket ahhoz, hogy az összetartás problémamentes legyen.

Marco Rossi mintegy másfélórás edzést tartott csütörtök este az eddig megérkezett 13 játékosnak, holnap pedig különböző orvosi vizsgálatok várnak a játékosokra. A külföldön játszó kerettagok a hétvégi bajnoki mérkőzéseiket követően érkeznek majd meg az összetartásra.

Forrás: MLSZ



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor

A Szentes egy góllal győzött a Pécs ellen

Szabó Viktor

Győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat

Szabó Viktor

Péntek este mindenkinek a stadionban vagy a TV előtt a helye! Hajrá, magyarok!

Szabó Viktor

Szentesi versenyzőnek is szurkolhatunk az egyiptomi Parafekvenyomó Világkupán

Szabó Viktor