Baks

Fejlesztik a műfüves pálya környékét Bakson

Az iskola épületéhez vezető díszburkolat és a parkolók mellett bográcsozási lehetőséget is kialakítanak Bakson.


Sokan használják a műfüves pályát békeidőben, vagyis akkor, amikor az egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem kell szüneteltetni a nyitva tartást. A helyi sportegyesület, az utánpótlás, az iskolások és a civilek is örömmel töltik itt el sportolással az idejüket. A pandémiás időszak véget érte után mindezt kellemesebb körülmények között tehetik majd meg, ugyanis az önkormányzat fejleszti a pálya környékét.

Nagyon örülünk annak, hogy egy újabb pályázati beruházást tudunk megvalósítani – mondta el a kistelekjaras.hu portálnak Dobos Péter alpolgármester, aki a helyi iskola pedagógusa és a baksi  labdarúgó egyesület utánpótlás koordinátora is egyben. Az iskolából és a tornateremből is megközelíthető lesz a műfüves pálya, nem kell majd a füvön, sárban közlekedni. A díszburkolatnak köszönhetően térköves járdán lehet majd bejutni, így nem kerül szennyeződés a pályára. Szintén díszburkolattal ellátott parkoló kerül kialakításra a pálya mellett, ezáltal a parkolás is könnyebbé és kulturáltabbá válik.

A sportolást követően lehetőség lesz az elégetett kalóriák pótlására is, ugyanis az önkormányzat terveiben szerepel kiülők, pihenőpadok elhelyezése és egy bográcsozó hely kialakítása is, így a tömegsport mellett közösségi rendezvények színtere is lehet a műfüves pálya környéke.

forrás, fotó: kistelekjaras.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Autósok figyelem! Nem jár a komp Mindszent és Baks között!

Szabó Viktor

Újabb baleset: árokba borult egy személyautó Baks és Ópusztaszer között

Szabó Viktor

20 éves csanyteleki férfi lopott Bakson

Szabó Viktor

Közel százhatvan zsák műtrágyát loptak el Bakson

Szabó Viktor

Tűz volt Bakson, több település lánglovagjai is segítettek oltani

Szabó Viktor

Átadták Baks új boltját és postáját

Szabó Viktor

Bakson alkoholt, Kisteleken kerékpárt lopott – nem úszta meg szárazon

Szabó Viktor

Nyitott autóból lopott egy férfi Bakson

tk_arpad

Iskolába is járt a baksi gólya

tk_arpad