Baks

Fejlesztik a műfüves pálya környékét Bakson

Az iskola épületéhez vezető díszburkolat és a parkolók mellett bográcsozási lehetőséget is kialakítanak Bakson.


Sokan használják a műfüves pályát békeidőben, vagyis akkor, amikor az egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem kell szüneteltetni a nyitva tartást. A helyi sportegyesület, az utánpótlás, az iskolások és a civilek is örömmel töltik itt el sportolással az idejüket. A pandémiás időszak véget érte után mindezt kellemesebb körülmények között tehetik majd meg, ugyanis az önkormányzat fejleszti a pálya környékét.

Nagyon örülünk annak, hogy egy újabb pályázati beruházást tudunk megvalósítani – mondta el a kistelekjaras.hu portálnak Dobos Péter alpolgármester, aki a helyi iskola pedagógusa és a baksi  labdarúgó egyesület utánpótlás koordinátora is egyben. Az iskolából és a tornateremből is megközelíthető lesz a műfüves pálya, nem kell majd a füvön, sárban közlekedni. A díszburkolatnak köszönhetően térköves járdán lehet majd bejutni, így nem kerül szennyeződés a pályára. Szintén díszburkolattal ellátott parkoló kerül kialakításra a pálya mellett, ezáltal a parkolás is könnyebbé és kulturáltabbá válik.

A sportolást követően lehetőség lesz az elégetett kalóriák pótlására is, ugyanis az önkormányzat terveiben szerepel kiülők, pihenőpadok elhelyezése és egy bográcsozó hely kialakítása is, így a tömegsport mellett közösségi rendezvények színtere is lehet a műfüves pálya környéke.

forrás, fotó: kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Új parkolók épülnek Bakson

cs3_admin

Az Év Polgárőr Pedagógusa lett a baksi alpolgármester

cs3_admin

Megújult a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekháznak helyt adó önkormányzati épület

cs3_admin

Családi nappal ünnepelt Bakson a kuckó biztos gyerekház

cs3_admin

Átadásra került Bakson a Kuckó Biztos Kezdet Gyerekház felújított épülete (képgalériával)

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább