Baks

Új parkolók épülnek Bakson

Kényelmesebbé, egyszerűbbé válik az ATM és az Egészségház megközelítése, és biztonságosabb lesz a főutca forgalma is – írta a kistelekjaras.hu.

Megnövekedett a bankautomata, a tűzoltó múzeum és az Egészségház előtt parkoló autók száma, ezért szerettük volna még komfortosabban és még jobb körülmények között parkoltatni a hozzánk érkező autókat” – mondta el Búza Zsolt polgármester kistelekjaras.hu hírportálnak a hátterét az éppen zajló beruházásnak. “Egy sikeres pályázatnak köszönhetően lehetőségünk nyílt erre, s mivel megkaptuk az építési engedélyt is, így most meg is valósítjuk.

A parkolóra nagy szükség is van, ugyanis a 2019 végén átadott ATM-hez sokan érkeznek autóval, mint ahogyan az Egészségház megközelítése is egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

parkoló ugyanakkor nem csak a kényelemhez járul hozzá, hanem a közlekedésbiztonsághoz is, hiszen ennek köszönhetően megszűnik a sárfelhordás a főutcára, ami a rendezettebb falukép mellett nagyobb biztonságot is jelent.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

cs3_admin

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Fejlesztik a műfüves pálya környékét Bakson

cs3_admin

Az Év Polgárőr Pedagógusa lett a baksi alpolgármester

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább