Sándorfalva

Végéhez közelít a „Bikakaszáló” projekt Sándorfalván

Csak „Bikakaszáló” néven emlegetik azt a projektet, amelynek célja Sándorfalva gazdasági övezetének fejlesztése. A projekt során fejlesztve lesz a közműellátottság, valamint az út és gyalogos forgalomnak is megépítésre kerül a burkolat felület.

A projekt azonosítószáma és címe: TOP-1.1.1-16-CS1 – Ipari parkok, iparterületek fejlesztése Sándorfalva Bikakaszáló területén alap infrastrukturális feltételek kialakítása gazdaság- és vállalkozásfejlesztési célból.

A fejlesztéssel a Bikakaszáló területén, azaz a Homokdűlő utcában megvalósult infrastrukturális kialakítással, egy olyan közművesített terület jött létre, amely minden szinten képes kiszolgálni a betelepülő vállalkozások igényeit. Célunk, hogy az infrastruktúra fejlesztése révén a terület egyszerre legyen képes az elérhető legmagasabb szinten kiszolgálni az élelmiszeripari, agrárlogisztikai és egyéb termelő, szolgáltató tevékenységgel rendelkező befektetői igényeket.

229 900 540 forint összegű Európai Uniós támogatásnak köszönhetően valósult meg a beruházás.

2020.december 2-án történt meg a műszaki átadás, így a területet át is vehettük a kivitelezőtől. Az engedélyező szervek már vizsgálják is a területfejlesztést. Miután önkormányzatunk megkapja a vizsgálatok eredményét, a vállalkozások el is kezdhetik a betelepülést.

A 3,7 hektáros területen az ide települő vállalkozásokat 37 darab több, mint 1000 négyzetméteres parcella várja, amelyekből minimum 2 parcellát bérelhetnek az önkormányzattól.

Forrás: sandorfalva.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kerékpárút fejlesztés Szatymaz és Sándorfalva között és Sándorfalva belterületén

tk_arpad

Megújult az energiahasználat a sándorfalvi Nádastó Szabadidőparkban

tk_arpad

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Sándorfalva térségében

cs3_admin

Két héten át Sándorfalván a művészeté a főszerep

cs3_admin

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze Sándorfalvánál

cs3_admin

Konferencián is bemutatták a sándorfalvi várostörténeti könyvet

cs3_admin

A sándorfalvi lehajtónál személyautóba rohant egy kisteherautó az M43-ason

cs3_admin

Egyre több kupakgyűjtő van Sándorfalván

cs3_admin

A magyar családpolitika eredményei helyben is érezhetők

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább