Sándorfalva

Végéhez közelít a „Bikakaszáló” projekt Sándorfalván

Csak „Bikakaszáló” néven emlegetik azt a projektet, amelynek célja Sándorfalva gazdasági övezetének fejlesztése. A projekt során fejlesztve lesz a közműellátottság, valamint az út és gyalogos forgalomnak is megépítésre kerül a burkolat felület.

A projekt azonosítószáma és címe: TOP-1.1.1-16-CS1 – Ipari parkok, iparterületek fejlesztése Sándorfalva Bikakaszáló területén alap infrastrukturális feltételek kialakítása gazdaság- és vállalkozásfejlesztési célból.

A fejlesztéssel a Bikakaszáló területén, azaz a Homokdűlő utcában megvalósult infrastrukturális kialakítással, egy olyan közművesített terület jött létre, amely minden szinten képes kiszolgálni a betelepülő vállalkozások igényeit. Célunk, hogy az infrastruktúra fejlesztése révén a terület egyszerre legyen képes az elérhető legmagasabb szinten kiszolgálni az élelmiszeripari, agrárlogisztikai és egyéb termelő, szolgáltató tevékenységgel rendelkező befektetői igényeket.

229 900 540 forint összegű Európai Uniós támogatásnak köszönhetően valósult meg a beruházás.

2020.december 2-án történt meg a műszaki átadás, így a területet át is vehettük a kivitelezőtől. Az engedélyező szervek már vizsgálják is a területfejlesztést. Miután önkormányzatunk megkapja a vizsgálatok eredményét, a vállalkozások el is kezdhetik a betelepülést.

A 3,7 hektáros területen az ide települő vállalkozásokat 37 darab több, mint 1000 négyzetméteres parcella várja, amelyekből minimum 2 parcellát bérelhetnek az önkormányzattól.

Forrás: sandorfalva.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Lángolt a nádas Sándorfalván

Szabó Viktor

Új üzletközpont épül Sándorfalván

Szabó Viktor

Csongrád, Sándorfalva és Szegvár iskolái is büszkén távozhattak a szegedi LEGO-versenyről

Szabó Viktor

Figyelem, robbantanak Sándorfalva térségében!

Szabó Viktor

Újabb kiállítást nyílt a sándorfalvi Galéria Medicinában, amelyen ezúttal is komoly témát boncolgatnak a festmények

Szabó Viktor

Átadták a sándorfalvi szupermenzát

Szabó Viktor

Aláírásokkal került közelebb Sándorfalva a felújított kerékpárúthoz

Szabó Viktor

Példamutatásból jeles: Sándorfalva is segíti a rendőrök munkáját

Szabó Viktor

Robbanások Sándorfalva térségében!

Szabó Viktor