Sándorfalva

Végéhez közelít a „Bikakaszáló” projekt Sándorfalván

Csak „Bikakaszáló” néven emlegetik azt a projektet, amelynek célja Sándorfalva gazdasági övezetének fejlesztése. A projekt során fejlesztve lesz a közműellátottság, valamint az út és gyalogos forgalomnak is megépítésre kerül a burkolat felület.

A projekt azonosítószáma és címe: TOP-1.1.1-16-CS1 – Ipari parkok, iparterületek fejlesztése Sándorfalva Bikakaszáló területén alap infrastrukturális feltételek kialakítása gazdaság- és vállalkozásfejlesztési célból.

A fejlesztéssel a Bikakaszáló területén, azaz a Homokdűlő utcában megvalósult infrastrukturális kialakítással, egy olyan közművesített terület jött létre, amely minden szinten képes kiszolgálni a betelepülő vállalkozások igényeit. Célunk, hogy az infrastruktúra fejlesztése révén a terület egyszerre legyen képes az elérhető legmagasabb szinten kiszolgálni az élelmiszeripari, agrárlogisztikai és egyéb termelő, szolgáltató tevékenységgel rendelkező befektetői igényeket.

229 900 540 forint összegű Európai Uniós támogatásnak köszönhetően valósult meg a beruházás.

2020.december 2-án történt meg a műszaki átadás, így a területet át is vehettük a kivitelezőtől. Az engedélyező szervek már vizsgálják is a területfejlesztést. Miután önkormányzatunk megkapja a vizsgálatok eredményét, a vállalkozások el is kezdhetik a betelepülést.

A 3,7 hektáros területen az ide települő vállalkozásokat 37 darab több, mint 1000 négyzetméteres parcella várja, amelyekből minimum 2 parcellát bérelhetnek az önkormányzattól.

Forrás: sandorfalva.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Sándorfalva térségében

cs3_admin

Sándorfalvi gyerekek rajzai is bekerültek a Harry Potter írójának új meséjébe

Endre Araczki

Óvintézkedésből megszüntetik a közösségi pontokat Sándorfalván

cs3_admin

Szabadnapos rendőr fogta el a fémtolvajokat

cs3_admin

Egészséghét Sándorfalván

cs3_admin

Sándorfalván is megemlékeztek 56-ról

cs3_admin

Tök jó kiállítása született a sándorfalvi iskolának

cs3_admin

Megszülettek az aláírások az ökoturisztikai fejlesztéshez Csongrádon

cs3_admin

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Sándorfalva térségében

Endre Araczki

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább