Kistelek

Több mint 700 mázsa szenet osztanak szét Bakson

Háztartásonként több mint 19 zsák barnakőszenet szállítanak házhoz, legkésőbb február közepéig minden jogosult megkapja a támogatást – írja a kistelekjaras.hu.

A korábbi évekhez hasonlóan Baks Községi Önkormányzat 2020. évben is pályázatot nyújtott be a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásához. A sikeres pályázatnak köszönhetően összesen 723 mázsa barna kőszenet nyert a település, összesen 2 295 525 Ft értékben, melyhez több mint 1 000 000 Ft-tal járult hozzá az önkormányzat önerőben és szállítási költségben.

A tüzelőanyag támogatásra 159 kérelem érkezett, melyből a képviselő-testület döntése alapján 150 háztartás részesült háztartásonként 4,82 mázsa barnakőszén támogatásban. Ez háztartásonként 19 zsák és még 7 kg szenet jelent, melyet az önkormányzat minden háztartás részére külön-külön kimér.

A barnakőszén házhoz szállítását az önkormányzat munkatársai megkezdték, 2021. február 15. napjáig minden jogosult megkapja a támogatást.

Forrás, fotó: kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Első újévi vásár Kisteleken

cs3_admin

Vasárnap nagypiac a kisteleki vásártéren

cs3_admin

Újabb évet zárt a KITE a Bozsik programban

cs3_admin

Ózongenerátort kapott a kisteleki mentőállomás

cs3_admin

Kistelek is ünnepi díszbe öltözött

cs3_admin

„Célba ért” a KITE Kisteleken

cs3_admin

Autókat szállító tréler borult fel az M5-ösön Kisteleknél

cs3_admin

Arany minősítést szerzett a Kisteleki Citerazenekar

cs3_admin

Oldalára borult egy autóbusz Kisteleknél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább