Balástya

Elkészült a balástyai köztemető kerítése

Az utóbbi években folyamatosan zajlik a balástyai temető fejlesztése, a ravatalozó felújításán kívül sétányok, járdák épültek, és mozgásérzékelős, napelemes világítás is kialakításra került.

A Magyar Faluprogram temetőfejlesztéshez kiírt pályázatán a Balástya Községi Önkormányzat még 2019-ben 4. 991 000 Ft támogatást nyert, és a beruházás megvalósult 2020. decemberében, a megjelölt határidőre. Ugyanolyan kerítéselemekből épült a kerítés, mint korábban a főbejárat oldalán.

A balástyai köztemető fejlesztése az utóbbi években folyamatosan zajlik. A ravatalozó felújításán kívül sétányok, járdák épültek. Halottak Napjára elkészült a temetőben a napelemes világítás, a meglévő korszerűtlen világítás helyett. A temető 16 pontján elhelyezett világítótestek alkonyat után kisebb irányfénnyel világítanak, és mozgásérzékelővel erősebb fényt adnak, ha valaki arra közlekedik.

kistelekjaras.hu

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Befejeződtek az iparterület kialakítási munkálatai Balástyán

cs3_admin

Újabb térségi fejlesztések a Magyar Falu Programban

cs3_admin

Építik a bejáró utakat a balástyai iparterületen

cs3_admin

Birtokba vették a baksiak a felújított idősek klubját

cs3_admin

Sportos szomszédolás két keréken Balástya-Kömpöc között

cs3_admin

Befejező szakaszában van a pihenőerdő kialakítása Balástyán

tk_arpad

Keresztszentelő Balástyán

cs3_admin

Iparterület kialakítása kezdődött Balástya külterületén

cs3_admin

Fertőtlenítettek a balástyai intézményekben

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább