Balástya

Elkészült a balástyai köztemető kerítése

Az utóbbi években folyamatosan zajlik a balástyai temető fejlesztése, a ravatalozó felújításán kívül sétányok, járdák épültek, és mozgásérzékelős, napelemes világítás is kialakításra került.

A Magyar Faluprogram temetőfejlesztéshez kiírt pályázatán a Balástya Községi Önkormányzat még 2019-ben 4. 991 000 Ft támogatást nyert, és a beruházás megvalósult 2020. decemberében, a megjelölt határidőre. Ugyanolyan kerítéselemekből épült a kerítés, mint korábban a főbejárat oldalán.

A balástyai köztemető fejlesztése az utóbbi években folyamatosan zajlik. A ravatalozó felújításán kívül sétányok, járdák épültek. Halottak Napjára elkészült a temetőben a napelemes világítás, a meglévő korszerűtlen világítás helyett. A temető 16 pontján elhelyezett világítótestek alkonyat után kisebb irányfénnyel világítanak, és mozgásérzékelővel erősebb fényt adnak, ha valaki arra közlekedik.

kistelekjaras.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Átadták a balástyai Trianon-emlékművet

cs3_admin

Fűszernövényeket ültettek a balástyai Pihenőparkban

cs3_admin

Vízinövényeket telepítettek a sportcsarnok előtti tóba Balástyán

tk_arpad

A balástyai templom előtt dekoráció készült a méhekért

cs3_admin

Egy idős férfi sérült meg, amikor autójával egy álló járműnek ütközött Balástyán

cs3_admin

Erdőt telepített a balástyai önkormányzat

cs3_admin

Tojásfát állítanak Balástyán

cs3_admin

Balástyán indult a tavaszi faültetési szezon

cs3_admin

Megkezdődött a volt kántorház felújítása Balástyán

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább